MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 13 – 15/10: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

ΕΚΘΕΣΗ

“Science Fiction: Ταξίδι στο άγνωστο”, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

  

Σε ένα είδος που γεννήθηκε από τη γόνιμη συνάντηση της επιστημονικής προόδου με τη μαζική κουλτούρα, εκφράζοντας τις προσδοκίες, αλλά και τους φόβους του σύγχρονου ανθρώπου, την επιστημονική φαντασία, είναι αφιερωμένη η έκθεση «Ταξίδι στο άγνωστο», που φιλοξενείται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής της στο Barbican του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πού: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, σε διάφορους χώρους
Πότε: Δευ-Παρ 16:00-21:00, Σάβ-Κυρ 12:00-22:00

ΘΕΑΤΡΟ

Ήταν όλοι τους παιδιά μου του Άρθουρ Μίλλερ στο Θέατρο Εμπορικόν

weekend agenda 13 14 15 oktwvrios 2017 2

Το αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν Όλοι τους παιδιά μου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, παρουσιάζεται γαι 2η σεζόν στο θέατρο Εμπορικόν. Μυστικά και ψέματα μιας οικογένειας. Ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν της και βέβαια, όταν ανασυρθεί η αλήθεια στο φως, είναι πολύ αργά για όλους. Ο Μίλλερ μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με μια σειρά ερωτημάτων, μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας και μας κάνει να αναρωτηθούμε για ζητήματα που σήμερα μας απασχολούν και πάλι όσο ποτέ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Που: Θέατρο Εμπορικόν (Σαρρή 11, Ψυρρή)
Πότε: Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 & 21:00, Κυριακή 20:00

ΘΕΑΤΡΟ

Ιφιγένεια του Κώστα Παπακωστόπουλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

weekend agenda 13 14 15 oktwvrios 2017 3

Η παράσταση “Ιφιγένεια” του Κώστα Παπακωστόπουλου, ένα έργο εμπνευσμένο από την τραγωδία του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», παρουσιάζεται από το Ελληνογερμανικό Θέατρο (ΕΓΘ) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Σε μια εποχή ολοένα αυξανόμενων διαφωνιών και αντιπαραθέσεων στην Ευρώπη σχετικά με το μέλλον των προσφύγων, η παράσταση θέτει το ζήτημα της στάσης των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στους πρόσφυγες, αλλά και το ερώτημα κατά πόσο οι Ηγέτες της είναι σε θέση να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση πραγμάτων. Η παράσταση παρουσιάζεται στα γερμανικά με ελληνικούς υπερτιτλους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πότε; Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21.00
Που; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τιμές; 12€, φοιτητικό 8€

ΜΟΥΣΙΚΗ

“Γυναίκες” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

weekend agenda 13 14 15 oktwvrios 2017 4

Τρεις γυναίκες, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογούνται, ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς. Ένας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσιαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας, που είναι η αγάπη. Μια μουσικοθεατρική παράσταση σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

Πότε; Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 21.00
Που; Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Τιμές; 12€ εισιτήριο εισόδου σάλας , 10€ εισιτήριο εξώστη

ΤΑΙΝΙΑ

Ο Χιονάνθρωπος

weekend agenda 13 14 15 oktwvrios 2017 5

Ένα κοριτσάκι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του αλλά το σπίτι είναι άδειο. Στον κήπο όμως υπάρχει ένας χιονάνθρωπος που έχει το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ευάλωτος αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του αναλαμβάνουν την υπόθεση για να ανακαλύψουν έναν ανησυχητικό αριθμό εξαφανισμένων γυναικών στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Η ύπαρξη ενός serial killer είναι γεγονός όπως και τα διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής που παίζει με την αστυνομία… Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο του Τζο Νέσμπο, βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας.

Δείτε που παίζεται

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b