MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσουμε πριν φύγει ο Σεπτέμβρης!

Πάντα είναι καλή εποχή για ταινίες, για καλές ταινίες. Όμως τωρα ίσως να έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω για να μείνουμε σπίτι και να απολαύσουμε μια καλή ταινία. Γιατί; Γιατί σιγά σιγά το φθινόπωρο έρχεται μαζί και οι συνήθειες του: σαλόνι, φίλοι, φαγητό και… movie night!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η COSMOTE TV είναι εδώ, λοιπόν, για να σας βοηθήσει να οργανώσετε την τέλεια βραδιά για ταινίες στο σπίτι, προτείνοντας 5 ταινίες, που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος. Και φυσικά είναι για όλα τα γούστα!

Τρίτη 26/9. 22:00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Doctor Strange

cosmote tv thema september 2017 movies 2

Το “Doctor Strange” είναι αμερικανική superhero ταινία του 2016, σε σκηνοθεσία Scott Derrickson. Η ταινία βασίζεται στον ομώνυμο ήρωα της Marvel Comics και επικεντρώνεται στον Stephen Strange, ο οποίος μαθαίνει την τέχνη του μυστικισμού, από τον Ancient One.

Η παραγωγή έγινε από την Marvel Studios και η διανομή από την Walt Disney Studios Motion Pictures. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Tilda Swinton και Mads Mikkelsen. H ταινία απέσπασε γενικά θετική κριτική και περισσότερο για την υποκριτική της, τα εφέ της και τη μουσική της. Μάλιστα, θεωρείται η 10η πιο επιτυχημένη (εισπρακτικά) ταινία του 2016.

Tετάρτη 27/9, 22:00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Barbarella

cosmote tv thema september 2017 movies 3

Η Barbarella είναι μια αστροναύτης του 41ου αιώνα και σκοπεύει να βρει και να σταματήσει τον κακό επιστήμονα Durand Durand, ο οποίος απειλεί να φέρει το κακό πίσω στον γαλαξία.

Η ταινία Barbarella, γαλλο-ιταλικής παραγωγής του 1968. Το σενάριο της ταινίας βασίστηκε στο γαλλικό κόμικ Μπαρμπαρέλλα, του Jean – Claude Forest, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Roger Vadim και πρωταγωνιστούν οι Jane Fonda, John Phillip Law και Anita Pallenberg. Η ταινία, πλέον, θεωρείται αγαπημένη καλτ.

Πέμπττη 28/9, 22:00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Jungle 2 Jungle

cosmote tv thema september 2017 movies 4

Ένας άντρας μαθαίνει ότι έχει ένα γιό δεκατριών ετών, που μεγάλωσε στη ζούγκλα και αποφασίζει να το φέρει στη Νέα Υόρκη, ανατρέποντας φυσικά, όλα τα δεδομένα της μέχρι τότε ζώης του. Πρόκειται μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 1997, με σκηνοθέτη τον John Pasquin και πρωταγωνιστές τους Tim Allen, Martin Short και Sam Huntington.

Παρασκευή 29/9, 21:00 | COSMOTE CINEMA 2HD

The Huntsman: Winter’s War

cosmote tv thema september 2017 movies 5

Ο Eric και η Sara, που μεγάλωσαν ως μέλη του στρατού του πάγου της βασίλισσας Freya, προσπαθούν να αποκρύψουν την απαγορευμένη αγάπη τους, καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν από τις κακές προθέσεις τόσο της Freya όσο και της αδελφής της, Ravenna.

Πρόκειται για ταινία δράσης παραγωγής του 2016, με σκηνοθέτη τον Cedric Nicolas-Troyan και πρωταγωνιστές τους Jessica Chastain, Charlize Theron και Chris Hemsworth.

Παρασκευή 29/9, 22:00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Dancer

cosmote tv thema september 2017 movies 6

Ο Sergei Polunin είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο μπαλέτου, που αμφισβητεί την ύπαρξή του και τη δέσμευσή του να χορεύει ακριβώς στιγμή που πρόκειται να γίνει ένας χορευτής – θρύλος.

Πρόκεται για μια βιογραφική ταινία, παραγωγής του 2016, που αφορά γεγονότα της ζωής του διάσημου χορευτή, Sergei Polunin. 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b