MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θέατρου

H πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα συνδιοργανώνουν το 5ο Handmade & Recycled Theater Festival (Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θέατρου) από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου 2017.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Για πρώτη φορά φέτος, το φεστιβάλ απλώνεται στο χάρτη του Κεραμεικού, πολλαπλασιάζοντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση και σε άλλους χώρους τέχνης και επικοινωνίας. Στην ανοιχτή προς όλους γειτονιά μας, οι δράσεις θα φιλοξενηθούν για δέκα μέρες στους χώρους Τεχνοχώρος Φάμπρικα, Δραματική Σχολή Μοντέρνοι Καιροί, Εργαστήρι Χορού Rhythm Hoppers και Καφενείο Πυρολίκι.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το φεστιβάλ εμμένει στην ιδέα της συλλογικότητας, της αυτοοργάνωσης και της συσπείρωσης ανεξάρτητων δημιουργών και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές δράσεις που θα αναδείξουν τη δουλειά τους και θα τους φέρουν σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.

festival anakuklwmenoy theatrou 2

Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση για τις παραστάσεις στο 6937877127 (Ώρες 11:00- 14:00 & 17:00- 21:00) / Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια στον αντίστοιχο εισηγητή. Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά για όλες τις δράσεις.

Ελεύθερη συνεισφορά. Γιατί κι εσύ είσαι ελεύθερος. Έχεις γνώμη, άποψη και θέση. Γιατί τουλάχιστον στην τέχνη μας, μπορούμε και είμαστε ελεύθεροι. Το θέατρο είναι δικαίωμα και ψυχική ανάγκη. Πιστεύουμε στην ελεύθερη βούληση του θεατή να αξιολογεί. Να καταξιώνει ή να απαξιώνει μια παράσταση. Γι’ αυτό σε καλούμε και εσένα να συμμετέχεις στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του 2ου βραβείου καλύτερης παράστασης. Περισσότερες λεπτομέρειες κατά την είσοδο σου στο θέατρο.

YYYYYYYY_YYYYYYYYYYYYY__YYYYYYYYYYYYY_YYYYYYY_YYYYYYYYY.pdf
YYYYYYYYY_5Y_HRTF.pdf

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b