Έκθεση φωτογραφιών εν πλω
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ προσκαλεί το επιβατικό κοινό σ’ ένα διαφορετικό ταξίδι στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μέσα από την φωτογραφική έκθεση #my_greece που φιλοξενείται στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος.
Monopoli Team
19.09.2017
A
A
Για πρώτη φορά μια έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται σε ένα πλοίο της γραμμής. Ειδικότερα στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος της ΑΝΕΚ εγκαινιάστηκε πρόσφατα μια έκθεση που περιλαμβάνει φωτογραφίες 270 instagrammers οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρίας και κατέθεσαν τη δική τους δημιουργική πρόταση για τη “δική τους Ελλάδα”.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι η δημιουργία μιας πολύ ενδιαφέρουσας συλλογής από υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα: τοπία, πρόσωπα, σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και καθημερινά στιγμιότυπα που μάς ταξιδεύουν και αναδεικνύουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το νερό επιστρέφει στις «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο MOMUS
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»
Athens Photo World 2026: Μεγάλο open party για τα εγκαίνια των θερινών εκθέσεων στη Στοά Αρσακείου
Ρίζες και Ρεύματα: Γιώργος Νικηφόρος Ζερβάκης και Βιολέτα Ίκαρη στον Σταυρό του Νότου
Το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με ελεύθερη είσοδο και ιδιαίτερες δράσεις
Το Σποτ, του Ζήση Ρούμπου για μια τελευταία παράσταση στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
Athens Street Food Festival: Φέτος «γίνεται 10» και το γιορτάζει με τις πιο πρωτότυπες γεύσεις του πλανήτη
Παναγούλεια 2026 στον Άγιο Δημήτριο: Συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου και εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη
Αντιγόνη Μακρή: Η έκφραση της αγάπης είναι μία και είναι πάντα ανθρώπινη
Το Miranda Verouli Quintet ενώνει την πορτογαλόφωνη παράδοση με την ελληνική ποίηση στο Half Note