MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραβείο ΔΕΣΤΕ: Για λίγες ημέρες ακόμα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τελευταίες ημέρες για την επετειακή έκθεση των βραβείων ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Monopoli Team

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης φιλοξενεί για πέμπτη χρονιά το Βραβείο ΔΕΣΤΕ. Η συνεργασία αυτή μεταξύ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Βήμα στους Νέους», ένα θεσμό μέσα από τον οποίο το Μουσείο ανοίγει διάλογο με τη νέα γενιά, ενημερώνει το κοινό για τη σύγχρονη δημιουργία και ενισχύει ένα δυναμικό πεδίο ανταλλαγής ιδεών.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 18 χρόνων από την 1η διοργάνωση του Βραβείου ΔΕΣΤΕ, πραγματοποιείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης η έκθεση Βραβείο ΔΕΣΤΕ: Μια Επετειακή Έκθεση, 1999-2015, με έργα των 9 βραβευθέντων καλλιτεχνών από το 1999 έως και το 2015. Η έκθεση, η οποία δίνει μια ευκαιρία επισκόπησης της νεότερης καλλιτεχνικής δημιουργίας, ξεκίνησε στις 6 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Λουκία Αλαβάνου, Αναστασία Δούκα, Ειρήνη Ευσταθίου, Χριστόδουλος Παναγιώτου, Μαρία Παπαδημητρίου, Άγγελος Πλέσσας, Γεωργία Σαγρή, Κώστας Σαχπάζης και Παναγιώτα Τζαμουράνη.

Πληροφορίες

Πέμπτη 10.00-20.00
Κυριακή 11.00-17.00

Eίσοδος: 3,5 €

Για τους Φίλους του ΜΚΤ: Είσοδος δωρεάν

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b