MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Michael Kiwanuka στο Release Athens Festival

Το Release Athens παρουσιάζει τον Michael Kiwanuka, τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό που έδωσε μία νέα πνοή στη soul και folk-rock μουσική του σήμερα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Gazi Music Hall (Αθήνα).

Monopoli Team

Με ιδιαίτερη χαρά – και τιμώντας την υπόσχεση που δώθηκε μετά τη ματαίωση της τρίτης και τελευταίας ημέρας της φετινής διοργάνωσης (λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Jay Kay των Jamiroquai) – το Release Festival υποδέχεται τον Michael Kiwanuka και στις δύο πόλεις, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε, μαζί με την εκπληκτική μπάντα που τον συνοδεύει, σε τραγούδια από ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία του και κυρίως, από το δεύτερο album του, “Love & Hate”, το οποίο έφτασε στο Νο 1 της Βρετανίας και προκάλεσε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλύτερου δίσκου της χρονιάς.

pic music news 2017 michael kiwanuka 2

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες είναι οι εξής:

– Για τη Θεσσαλονίκη, η προπώληση ξεκινάει στα 25€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27€. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32€.

– Για την Αθήνα, η προπώληση ξεκινάει στα 28€ (μονό) και 50€ (διπλό), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30€ (μονό) και 55€ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35€.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, στα νέα σημεία προπώλησης της viva (Σύνταγμα και Τεχνόπολη) και τα viva.gr, fuzzclub.gr, fixfactoryofsound.gr & releaseathens.gr.

* Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b