MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακυρώνεται η 3η μέρα του Release Athens Festival

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένα προβλημα υγείας του Jay Kay του fontman των Jamiroquai οδηγεί στην ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισής του συγκροτήματος στο Release Athens Festival στις 17 Ιουνίου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ανακοινωση της διοργανώτριας εταιρίας έχει ως εξής:  “για λόγους υγείας ο Jay Kay δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο Release Athens 2017. Με μεγάλη λύπη και σεβόμενοι το κοινό μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την 3η ημέρα του φεστιβάλ και να προχωρήσουμε στην πλήρη αποζημίωση (ολική επιστροφή του αντιτίμου) όσων μας τίμησαν με την αγορά εισιτηρίου για τις 17 Ιουνίου 2017.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε εναλλακτικά, ότι όσοι επιθυμούν αντί επιστροφής χρημάτων, μπορούν με το εισιτήριο της 3ης ημέρας να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα του Release Athens 2017 με Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray & Chinese Basement.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουνίου. Ευχή όλων μας η γρήγορη ανάρρωση του Jay Kay, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Για την έγκυρή σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του www.releaseathens.gr καθώς και το Facebook page του φεστιβάλ www.facebook.com/releaseathens.

Οι λεπτομέρειες σε σχέση με την επιστροφή των χρημάτων ή με την ανταλλαγή των εισιτηρίων μεταξύ 2ης και 3ης ημέρας του φεστιβάλ έχουν ως εξής:

Όλα τα απλά εισιτήρια της 3ης ημέρας ισχύουν και για τη 2η ημέρα, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους Thievery Corporation , Archive, Kadebostany, Omega Ray, Chinese Basement , αντί να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα είναι απλή και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το ίδιο ισχύει και για τα VIP εισιτήρια. Λόγω των περιορισμένων θέσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν εγκαίρως την επιθυμία τους να παραστούν στη 2η ημέρα στο email (γράφοντας στο θέμα του mail “VIP Εισιτήριο”) και τα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω. Η δυνατότητα αυτή θα υπάρχει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Σε όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα, θα επιστραφεί το σύνολο του αντιτίμου του εισιτηρίου. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/6 και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή άλλης αντίστοιχης κάρτας, θα δουν το αντίτιμο να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό τους μέσα στο χρονικό διάστημα που προαναφέραμε.

Όσοι αγόρασαν το εισιτήριό τους με μετρητά, θα πρέπει να απευθυνθούν στα τηλέφωνα και mail επικοινωνίας, όπου θα τους δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οδηγίες.

Σε όσους έχουν αγοράσει τριήμερο εισιτήριο, θα επιστραφεί το 1/3 της συνολικής του αξίας, το οποίο θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα είναι έτοιμο να απαντήσει στα ερωτήματά σας από την ερχόμενη Δευτέρα 12/6 στους αριθμούς 210 3450817 και 6985 555075, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Το email επικοινωνίας είναι το: [email protected]

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Μουσικά Νέα
«Καρδιά μου κράτα»: Η Πολυξένη Καράκογλου ερμηνεύει Ναταλία Γερμανού – Alex Sid
Μουσικά Νέα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανοίγει τη νέα σεζόν στο Μέγαρο και τιμά το Έτος Μπετόβεν
Μουσικά Νέα
Chico Pinheiro: Ο κιθαρίστας που φέρνει τη σύγχρονη βραζιλιάνικη jazz στο Half Note
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Μουσικά Νέα
«Κάτι σου λείπει (βόμβος νο2)»: Pan Pan και Καλλιόπη Μητρόπουλου επιστρέφουν με άλλο ένα κομμάτι που θα ακούμε ξανά και ξανά
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Αυλαία στο Φεστιβάλ Λίμνης με χορό, τζαζ και Μίκη Θεοδωράκη
Μουσικά Νέα
Για μία βραδιά, το Borderline Festival καταλαμβάνει (ξανά) το Onassis Ready
Μουσικά Νέα
Από Σαββόπουλο μέχρι Μάλαμα: Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευε κομμάτια που αγάπησε
Μουσικά Νέα
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τραγούδια που του αφιέρωσαν Κότσιρας, Μάλαμας, Βελεσιώτου επι σκηνής
Μουσικά Νέα
«Ο Γιώργος είχε κάτι που δεν διδάσκεται. Είχε προσωπικότητα»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη