MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Chris Cornell

Ο τραγουδιστής των Soundgarden, Chris Cornell, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών, με ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο, όπως φημολογείται.

Monopoli Team

Σύμφωνα με σχτικές δηλώσεις του εκπροσώπου του, Brian Bumbery, ο γνωστός τραγουδιστής έχασε την ζωή του το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ. Η δήλωση μάλιστα έγινε γνωστή μέσω του “The Associated Press”. Ο θάνατος του για την ώρα έχει χαρακτηριστεί ως ξαφνικός και απροσδόκητος, με τα αίτια του θανάτου να παραμένουν ακόμα άγνωστα. Η οικογένεια ωστόσο, του Cornell έχει ζητήσει την προστασία της ιδιωτικής του ζωής, ενώ έχουν έρθει ήδη σε επαφή με ιατρoδικαστή, για να προσδιορίσει την αιτία.

Ο Chris Cornell ήταν γνωστός για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα, Soundgarden και Αudioslave, αλλά και για το τραγούδι «You Know My Name», το τραγούδι της ταινίας του James Bond, “Casino Royale”. Πρόσφατα είχε εμφανιστεί και στην Αθήνα, στο πλευρό της Άννας Βίσση. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πραγματοποιήσει συναυλία με τους Soundgarden, το βράδυ της Τετάρτης, 17 Μαΐου, στο θέατρο Fox του Ντιτρόιτ, που αποτελούσε και μέρος της περιοδείας τους στην Βόρεια Αμερική. 

soundgarden
Soundgarden

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Ήταν ένας από τους κύριους δημιουργούς του κινήματος της grunge, (της εναλλακτικής ροκ μουσικής), σχηματίζοντας το μουσικό συγκρότημα, Soundgarden, μαζί με τον κιθαρίστα Kim Thyail και τον μπασίστα Hiro Yamamoto το 1984. Οι Soundgarden ήταν η πρώτη grunge μπάντα, που υπέγραψε με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, προετοιμάζοντας έτσι τον δρόμο για τους Nirvana, τους Pearl Jam και τους Alice in Chains. Μετά την αρχική διάλυση, ο Cornell δημιούργησε τους Audioslave με τον Tom Morello, τον Tim Commerford και τον Brad Wilk. Αποχώρησε, όμως, απο το group το 2007, για να επικεντρωθεί σε σόλο υλικό, πριν ανασυγκροτηθεί με τους Soundgarden το 2010.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b