MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Θερμά θαλάσσια λουτρά στην Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσιάζει την παράσταση “Θερμά θαλάσσια λουτρά” του Η.Χ. Παπαδημητρακόπουλου στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 21.00, στο Θέατρο Πειραιώς 260.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Στον πυρήνα της νέας παράστασης της πρωτοποριακής ομάδας Nova Melancholia, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νούλα, βρίσκονται τρία σύντομα διηγήματα του Η.Χ. Παπαδημητρακόπουλου από τη συλλογή Θερμά θαλάσσια λουτρά. Η περφόρμανς θα κινηθεί σε μια ατμόσφαιρα θερινής αμεριμνησίας και ραστώνης· η μελαγχολία, όμως, και το υπαρξιακό άλγος θα ελλοχεύουν, όπως τα σκοτεινά φύκια κάτω από τη γαλανή θάλασσα. Το ύφος των διηγημάτων είναι χαμηλόφωνο, οικείο, ακριβές και ρέει με έναν απλό, φυσικό τρόπο, σε αντίθεση με την ανησυχία των προσώπων, που κάνει παραπλανητική την επιφάνεια της καλοκαιρινής σαγήνης. Με τον χαρακτηριστικό παιγνιώδη και αποδομητικό τρόπο της ομάδας, η αποχαυνωμένη ονειροπόληση του καλοκαιριού ακολουθείται από μια διάθεση απομαγευτική, με έναν ελαφρύ αυτοσαρκασμό. Η περφόρμανς θα αντλήσει επιπλέον υλικό από κινηματογραφικές επιτυχίες και τραγούδια που συνδέονται με το καλοκαίρι και την παραθαλάσσια ζωή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Η.Χ. Παπαδημητρακόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Νούλας

Σκηνικά: Κώστας Τζημούλης
Κοστούμια: Κώστας Τζημούλης
Μουσική: Γεωργία Καρύδη

Παίζουν: Αντώνης Γκρίτσης, Ελένη Καραγιώργη, Αθανάσιος Κουβούσης, Βίκυ Κυριακουλάκου, Αλέξια Σαραντοπούλου, Δέσποινα Χατζηπαυλίδου

Τιμές Εισιτηρίων: ​Κανονικό: Από 20€ έως 25€, Φοιτητικό: 12€, ΑΜΕΑ: 5€, Ανέργων: 5€
Παραστάσεις: 24 & 25 Ιουνίου 2017, στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b