MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσική και χορός το Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

Μουσική και χορός γεμίζει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σαββατοκύριακο της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου (11 και 12 Φεβρουαρίου), με τους ηλεκτρονικούς ήχους του DJ Tareq και δύο χορευτικά εργαστήρια, για παραδοσιακούς και ballroom χορούς από το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» και τη χορευτική κολεκτίβα Salsa Sinners Dance Co αντίστοιχα.

Monopoli Team

Η σειρά συναυλιών Music Escapades, συνεχίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με την ατμοσφαιρική συναυλία του performer, παραγωγού και DJ Tareq, ο οποίος υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τους ηλεκτρονικούς ήχους του παρουσιάζοντας κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του, καθώς και νέα τραγούδια του από τον επερχόμενο δίσκο του “Indigo” που συνυπογράφει ο Γάλλος παραγωγός Lacquer και ο Άγγλος καλλιτέχνης Jonny Neutron. Special guests η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Ilia Darlin.

DJ Tareq 1

Στον Πύργο Βιβλίων και τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται αντίστοιχα δύο θεματικά εργαστήρια χορού για αρχάριους και προχωρημένους χορευτές. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» μας διδάσκει τα βήματα, αλλά και την ιστορία αγαπημένων παραδοσιακών χορών, τονώνοντας την αίσθηση της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο ρυθμός ανεβαίνει καθώς η χορευτική κολεκτίβα Salsa Sinners Dance Co. μας μαθαίνει πως να χορεύουμε Salsa, έναν από τους πιο διασκεδαστικούς latin χορούς, προσκαλώντας μας, αμέσως μετά το μάθημα, σε ένα μοναδικό πάρτυ.

dora stratou 1

Shuttle Bus:
Καθημερινά, 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών προς και από το ΚΠΙΣΝ, με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, ξεκινά από την κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος, πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ, ενώ στην επιστροφή ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή. Επιπλέον, κάθε Παρασκευή από τις 14.30 έως τα μεσάνυχτα, και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 06.00 έως τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια του shuttle bus πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά.

Πληροφορίες:

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα | Τηλέφωνο: 216 8091000
Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Music Escapades
Σάββατο 11 Φεβροτυαρίου 2017, 21.00, Πύργος Βιβλίων
Tareq: Φωνητικά
Eliot: Φωνητικά, πλήκτρα & programming
Tharrenos: Κιθάρες

Εργαστήρια Χορού
Εργαστήριο παραδοσιακού χορού για ενήλικες
Παρασκευή 10 φεβρουαρίου 2017, 11.00-12.30, Πύργος Βιβλίων
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Θέατρο Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου”

Social Ballroom: Salsa (με τους Salsa Sinners Dance Co.)
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, Μάθημα Χορού: 11.00-12.00, Φάρος
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, Πάρτυ: 13.00, ΦΑΡΟΣ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b