MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kasabian και The Jesus And Mary Chain στο Ejekt Festival 2017

Το Ejekt Festival επιστρέφει δυναμικά για 13η χρονιά κι αυτό το καλοκαίρι. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, θα ανέβουν στην σκηνή οι Kasabian και οι Jesus And The Mary Chain, και υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό.

Monopoli Team

Το περσινό Ejekt Festival έκλεισε θριαμβευτικά με τους Muse σε μια από τις κορυφαίες συναυλιακές στιγμές στην ιστορία της χώρας. Φέτος, στην 13η εκδοχή του, το Ejekt Festival συνεχίζει από το ίδιο σημείο, ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα από το line-up του με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι Kasabian και οι Jesus And Mary Chain ανεβαίνουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού στο Φάληρο, για να προσφέρουν ακόμα μια αξέχαστη φεστιβαλική εμπειρία. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή… Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα του Ejekt Festival 2017.

Kasabian
Kasabian 2
Οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του Ejekt Festival, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα και το κοινό των Kasabian και το κοινό του Ejekt Festival, καθώς λέγεται, ότι οι πιο ωραίες αναμνήσεις του Ejekt Festival έχουν γραφτεί όταν αυτό το βρετανικό συγκρότημα βρίσκεται στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Οι Kasabian έχουν τη “μαγική συνταγή” που τους επιτρέπει να γράφουν τραγούδια που κατακτούν τα charts και τις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών. Έχουν κατακτήσει με τέσσερις διαφορετικούς δίσκους την κορυφή του Βρετανικού albums chart, κερδίζοντας διπλές και τριπλές πλατίνες. Έχουν κερδίσει βραβεία και αμέτρητες υποψηφιότητες (Brit Awards, Mojo, Q, NME). Είναι μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου. Κι όλο αυτό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ειδικά εν’όψει της κυκλοφορίας του 6ου άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται στις 28 Απριλίου, με το πρώτο single να κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου. Οι πληροφορίες μιλούν για επιστροφή στον “μεγαλο” ήχο που τους καθιέρωσε.

The Jesus And Mary Chain
jesus and the mary chain 2
Η επιστροφή των The Jesus And Mary Chain στην Αθήνα είναι ένα συναυλιακό γεγονός. Στις 14 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, τα αδέρφια Reid θα δώσουν την πρώτη συναυλία τους στη χώρα μας μετά από δύο δεκαετίες.

Μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής, οι The Jesus And Mary Chain κατόρθωσαν με το ντεμπούτο τους “Psychocandy” να αλλάξουν τον ρου της ροκ μουσικής. Συνδυάζοντας την ποπ φόρμα με τον κιθαριστικό θόρυβο, ο δίσκος αυτός άνοιξε το δρόμο για το alternative rock αλλά και το shoegaze. Χάρη σε τραγούδια οπως το “Just Like Honey” και το “Never Understand”, μια ολόκληρη γενιά από μουσικούς (με προεξάρχοντες τους My Bloody Valentine) αναγνώρισε στα αδέρφια Reid τους δικούς της Velvet Underground. Σήμερα, ο δίσκος βρίσκεται σε όλες τις σοβαρές λίστες με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών.

Στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το “Damage And Joy”, ο πρώτος δίσκος τους έπειτα από 19 χρόνια. Το πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά, το “Amputation”, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και απέδειξε ότι οι αδερφοί Reid κρατιούνται ακόμα σε φόρμα…

Πληροφορίες:

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Εισιτήρια:

  • Earlybird: 35 Ευρώ
  • Προπώληση (ως τις 10/03): 38 Ευρώ
  • VIP (earlybird): 55 Ευρώ
  • VIP (ως τις 10/03): 65 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b