MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ωραιότερες φωτογραφίες από Drone για το 2016

Τα drones γίνονται όλο και περισσότερο διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια και έχουν βάλει το δικό τους, σημαντικό λιθαράκι, σε αυτό που λέμε “εντυπωσιακή φωτογραφία”. Οι καλύτερες φωτογραφίες από drone, λοιπόν, για το 2016 είναι εδώ και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Monopoli Team

Τελευταία, στο λεξιλόγιό μας μπήκε μια νέα λέξη: τα “drones” (Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα) και πραγματικά έχει κάνει τη ζωή ενός επαγγελματία, ή και μη, πολύ πιο εύκολη με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η φωτογραφία, ως μέσο, στοχεύει να δείξει όσα δεν έχουμε δει. Και η φωτογραφία από drone δίνει μια νέα προοπτική στον κόσμο καταφέρνοντας να δώσει εικόνες από σημεία που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει εύκολα ο φωτογραφικός φακός.

Τα Drones γίνονται όλο και πιο πολύ ένας πιο προσιτός τρόπος να δεις τον κόσμο από μία άλλη οπτική. Ενώ λοιπόν, όλο και περισσότεροι “ανεβαίνουν” στον ουρανό με τις φωτογραφικές τους μηχανές, οι κοινότητες εναέριας φωτογραφίας, αρχίζουν να διοργανώνουν τα δικά τους βραβεία. Έτσι λοιπόν ο 3ος Ετήσιος Διαγωνισμός Drone Photography Awards έχει φτάσει στο τέλος του. Αυτή τη φορά, λοιπόν, παρουσιάζονται οι νικητήριες φωτογραφίες του διαγωνισμού φωτογραφίας SkyPixel 2016 και μερικές από τις πιο αγαπημένες λήψεις.

Το SkyPixel είναι μια αναπτυσσόμενη εναέρια πλατφόρμα φωτογραφίας, και έχει προσελκύσει περίπου 27.00 συμμετοχές για τον διαγωνισμό του 2016. Αυτός ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός και για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες φωτογράφους, και ήταν διαχωρισμένος σε τρείς κατηγορίες: 360, Beauty και Drones in use.

Φωτογραφίες

SkyPixel 2
Exploration, Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Professional Beauty

SkyPixel 3
Spillway Selfie, Δεύτερο Βραβείο στην κατηγορία Professional Beauty

SkyPixel 5
Overbridge, Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Enthusiast Beauty


SkyPixel 4
Green Waves, Δεύτερο Βραβείο στην κατηγορία Enthusiast Beauty

SkyPixel 6
Fishermen Close The Net, Grand Βραβείο, 2016 Skypixel Φωτογραφία της Χρονιάς

SkyPixel 7
A Happy Morning, Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Professional Drones In Use

Αξοσημείωτες Συμμετοχές:

SkyPixel 8
Rainbow Lines

SkyPixel 9
Sunset

SkyPixel 10
City Cool

SkyPixel 11
Dji_0022

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b