MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Last Christmas… για τον George Michael

Σε ηλικία 53 ετών πέθανε την ημέρα των Χριστουγένων ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της pop. Ο George Michael απεβίωσε στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ όπως μετέδωσε το BBC. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος από τη βρετανική αστυνομία, την οποία επικαλέστηκε η βρετανική δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Monopoli Team

H είδηση του θανάτου του κοινοποιήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση από τον μάνατζερ του διάσημου pop star: “Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν“.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η αιτία του θανάτου του George Michael ήταν καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1963 στο Ανατολικό Λονδίνο. Ο πατέρας του ήταν ο κυπριακής καταγωγής εστιατορας Κυριάκος Παναγιώτου, και η μητέρα ρου η αγγλίδα χορεύτρια Lesley Angold. Στα εφηβικά του χρόνια γνωρισε τον Andrew Ridgeley με τον οποίο αργότερα σχημάτισαν του Wham, ένα από τα πιο δημοφιλή pop γκρουπ στα 80s.

Ο George Michael πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, που είχε τίτλο “Faith” (1987). Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο “Symphonica” (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.

Αν και είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy. Η δημοφιλία του είχε μειωθεί τη δεκαετία του 1990, αλλά επέστρεψε το 2004 με το άλμπουμ “Patience”, που κατέλαβε την πρώτη θέση των πωλήσεων στη Βρετανία.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/E8gmARGvPlI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b