MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιστολή του Moby στην Αμερική: “Ποιο είναι το πρόβλημα σου;”

Ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός Moby, μοιράστηκε με το Billboard μία ανοιχτή επιστολή προς την Αμερική στην οποία εκφράζει τις σκέψεις του για την εκλογή του Ντόναλτ Τραμπ ως πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Monopoli Team

O Moby φαίνεται να ασχολείται αρκετά με κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα κομμάτι μέ ένα ανατρεπτικό βίντεο κλιπ που αντιτίθεται στη σύγχρονη εποχή. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ)

mobystevecutts91116
Εικόνα από το καινούργιο βίντεο κλιπ του Moby “Are you lost in the world like me”

Υπήρξε όλο αυτόν τον καιρό υποστηρικτής της Hillary Clinton στο debate και πρόσφατα κυκλοφόρησε δύο κομμάτια εναντίον του Trump με τίτλους “Trump is on your side” και “Little Failure”.

Στην επιστολή του κατηγορεί την Αμερική ότι εξέλεξε έναν “ρατσιστή, μισογύνη, που έχει καταστρέψει εταιρείες και η μόνη του πολιτική πρόταση είναι να χτίσει ένα τείχος”. Ρωτάει χαρακτηριστικά: “Υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι διπλωματικός και κατανοητικός, αλλά Αμερική, ποιο είναι το πρόβλημα σου;” 

Κατηγορεί ανοιχτά τους Ρεπουμπλικανούς, υποστηρίζοντας πως κατέστρεψαν την οικονομία και προβλέπει ότι “το κλίμα θα υποφέρει, οι φτωχογειτονιές θα υποφέρουν, τα ζώα θα υποφέρουν. Οι θάνατοι από πυροβολισμούς θα εκτιναχτούν στα ύψη. Θα υποφέρουμε. Όλα αυτά επειδή οι Αμερικανοί ζούν σε αυτόν τον ανάποδο κόσμο γεμάτο παραισθήσεις, όπου δεν προτίθενται να κοιτάξουν τα στοιχεία”.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Moby εδώ.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/PUvmD01NFY0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b