MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ΑΒΒΑ σε ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ εικονικής πραγματικότητας

Σχεδόν 35 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση τους, οι ABBA προτετοιμάζονται να δώσουν στους fans του σε όλο τον κόσμο μία καινούργια ψυχαγωγική εμπειρία, με την τεχνολογική βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Monopoli Team

Ο παγκοσμίας φήμης παραγωγός Simon Fuller, τα μέλη των ABBA, και η Universal Music Group συνεργάζονται σε ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ που θα χρησιμοποιήσει στο έπακρο την πιο σύγχρονη ψηφιακή και εικονικής πραγματικότητας τεχνολογία. Ο στόχος είναι το πρότζεκτ των Σουηδών Pop Superstars να επιτρέψει σε μία νέα γενιά από fans, να δεί, να ακούσει και να νιώσει τους ABBA με έναν τρόπο που δε μπορούσαν να φανταστούν μέχρι τώρα.

abba281016

Ο Simon Fuller βαδίζει παράλληλα με την ακμή της κοινωνικής και τεχνολογικής αλλαγής για τρεις δεκαετίες χρησιμοποιώντας τη διορατικότητα του για να επέμβει πάνω στην pop κουλτούρα. Για αρκετά χρόνια η δουλειά του επενδύει στις τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας και δημιουργεί απόλυτα ρεαλιστικά ψηφιακά άτομα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

abba2281016

Τα μέλη του συγκροτήματος θα συμμετέχουν καθ΄όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Ο Benny Andersson δήλωσε: “Είμαστε εμπευσμένοι από τις αναρίθμητες δυνατότητες που επιφυλάσσει το μέλλον και πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος μίας πρωτοποριακής δημιουργίας. Μίας μηχανής του χρόνου που θα συλλάβει το ποιοι ήμασταν. Και είμαστε“.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την καινοτόμα δημιουργία θα ανακοινωθούν το 2017. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b