MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρώτο solo άλμπουμ για τον Ed O’ Brien των Radiohead

O Ed O’ Brien, κιθαρίστας των Radiohead και χαρακτηρισμένος από το περιοδικό Rolling Stone ως ο 59ος καλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών, σε συνέντευξη του στο BBC, αποκάλυψε πως δουλεύει το πρώτο του solo άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Monopoli Team

Ο διάσημος κιθαρίστας, αναφερόμενος στην έμπνευση και από πού αυτή αντλήθηκε, σημειώνει: “Τα παιδιά μου γεννήθηκαν το 2004 και το 2006. Είχα πει στα μέλη της μπάντας πως σε πέντε χρόνια από τώρα, θα πάω με την οικογένειά μου να ζήσουμε στη Βραζιλία για ένα χρόνο. Δε θέλω να βάλω τελεία σε οτιδήποτε, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Μην αισθάνεστε ότι δε μπορείτε να βγάλετε δίσκο. Βγάλτε τον χωρίς εμένα, και αν μπορώ θα έρθω αργότερα… Ήξερα πως είχα ζήσει τόσες περιπέτειες με αυτή τη μπάντα. Ήθελα να ζήσω και μία περιπέτεια με την οικογένειά μου”. Και κράτησε τον λόγο του. Πήγε όντως στη Βραζιλία με την οικογένειά του για ένα χρόνο. Το νέο του άλμπουμ θα αντικατοπτρίσει αυτό το ταξίδι.

edobrien111016

Μίλησε επίσης, μεταξύ άλλων για το πως η παιδική του ηλικία κατακλείστηκε από τα pop charts και το πάθος του από νωρίς για πιο ασυνήθιστους κιθαρίστες, τις πρώτες εντυπώσεις του για τους φίλους του στο σχολείο που αργότερα έγιναν οι Radiohead, για τις ανασφάλειες που είχαν στα πρώτα τους βήματα και την απρόβλεπτη επιτυχία που ακολούθησε. 

Πλέον μόνο ο Colin Greenwood, μπασίστας των Radiohead, είναι το μόνο μέλος του γκρουπ χωρίς solo πρότζεκτ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b