MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Ο Sivert Hoyem στο Ηρώδειο
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Ο Sivert Hoyem στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Tο όνειρο ζωής του Νορβηγού τραγουδιστή Sivert Høyem να εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού από την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το χώρο, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2016. Στην πολυαναμενόμενη συναυλία θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του πορεία, από τότε που ήταν τραγουδιστής στο συγκρότημα Madrugada έως σήμερα. Μαζί του η μπάντα του, ένα κουαρτέτο εγχόρδων αλλά και η Marie Munroe, που στο τελευταίο album του, Lioness ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι My Thieving Heart.

Τιμές; 33€, 40€, 45€, 55€
Πότε; 29 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2016 στις 21.00
Που; Ηρώδειο, Ακρόπολη

2) ΘΕΑΤΡΟ
megali ximaira theatro weekend

Η Μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση στο Θέατρο Πορεία
Η βραβευμένη παράσταση, βασισμένη στο έργο του Μ. Καραγάτση και σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία με την ίδια διανομή. Μέσα από την ιστορία της Γαλλίδας Μαρίνα Μπαρέ, η οποία ερωτεύεται και παντρεύεται έναν Έλληνα εφοπλιστή, η γυναικεία ματιά και η αντρική επιθυμία φωτίζουν αποκαλυπτικά τη διαχρονική αμφιθυμία που χαρακτηρίζει τη σχέση της Δύσης με την Ανατολή.

Τιμές; 
κανονικό 20€, senior (άνω των 65): 17€, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 14€
Πότε; Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:30
Που; Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα

3) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
farantouri ntalaras sunaulia irodeio weekend

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο
Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, συναντιούνται στη σκηνή του Hρωδείου και συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Σταύρου Κουγιουμτζή και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών αλλά και επιλεγμένες μπαλάντες της Μεσογείου, σε ένα μουσικό πανόραμα, το οποίο υποστηρίζουν με τις ερμηνείες τους.

Τιμές; 15€, 20€, 30€, 40€, 45€, 55€
Πότε; Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Ηρώδειο, Ακρόπολη

4) ΘΕΑΤΡΟ
theatropoios porta theatro weekend

Ο Θεατροποιός του Τόμας Μπέρνχαρτ στο Θέατρο Πόρτα
Η κωμωδία του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και το Νίκο Χατζόπουλο σε ένα ρόλο-σταθμό στην πορεία του, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Πόρτα, από τις 2 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις. Αυτός ο μέγας σαρκαστής του μεταπολεμικού κόσμου καταπιάνεται και πάλι με το αγαπημένο του θέμα: μιλώντας για το θέατρο και τους ανθρώπους του, κάνει το πικρό του σχόλιο πάνω στο ίδιο το θέατρο, την ιλαροτραγική του διάσταση, τη ματαιότητά του.

Τιμές; Κανονικό 15€, Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65, ομαδικό (άνω των 10 ατόμων) 10€, Ανέργων 8€
Πότε; Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.15
Που; Θέατρο Πόρτα, Λεωφ. Μεσογείων 59, Αθήνα

5) ΣΙΝΕΜΑ
sonata se kleisto domatio tainia weekend

Σονάτα σε κλειστό δωμάτιο
Ρουμανικό κοινωνικό δράμα με ένταση και ψυχολογική βία που ξεσπάει στη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής για να σαρώσει τα πάντα. Ο αυστηρός γυναικολόγος πατέρας έχει γύρω του τα 4 ενήλικα παιδιά του σε μια οικογενειακή συγκέντρωση που θα πάρει απρόοπτη τροπή όταν οι τρεις εξ αυτών τον κατηγορήσουν ως καταδότη επί Τσαουσέσκου που «έδινε» στις αρχές τις γυναίκες εκείνες που επιθυμούσαν να κάνουν παράνομα έκτρωση.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b