Αναβάλλεται η συναυλία της Αλέξιας στο Ηρώδειο
Η προγραμματισμένη συναυλία της Αλέξιας στο Ηρώδειο, για τις 4 Οκτωβρίου 2016, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που ξεπερνούν τις δυνατότητες του διοργανωτή και του καλλιτεχνικού σχήματος.
Monopoli Team
29.09.2016
A
A
Στην σχετική ενημέρωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ζητούμε συγνώμη από το κοινό και ευελπιστούμε η παράσταση να πραγματοποιηθεί στο κοντινό μέλλον”.
Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με βάση τον τρόπο που έχουν αγοραστεί τα εισιτήρια.
1. Για όσα εισιτήρια η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική η πιστωτική κάρτα, η κατάθεση θα γίνει αυτόματα στον λογαριασμό του αγοραστή.
2. Για όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά, θα πρέπει ο πελάτης να αποστείλει στο email: [email protected] τα στοιχεία του λογαριασμού τους (IBAN, τράπεζα, ονοματεπώνυμο), καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο εισιτήριο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Stop Scrolling: Γυναικοκτονίες (ξανά), μια δίκη-ορόσημο κι ένα deal που ταράζει το Χόλιγουντ
Γιώργο Νικολόπουλε, το Toxicity είναι προσωπική ή συλλογική υπόθεση;
Παγκράτι by night: 5 μαγαζιά για ξεχωριστά dinner dates
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 25-26 Απριλίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Τι θα κάνεις δωρεάν το τελευταίο ΣΚ του Απριλιου
Οι Ambassade για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές και αυτό το καλοκαίρι στον λόφο Φιλοπάππου
Οργή Λαού: Τα Υπόγεια Ρεύματα για μια συναυλία αφιερωμένη στην ποίηση στην Τεχνόπολη