ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
Το ημερολόγιο ενός τρελού του Νικολάϊ Γκόγκολ στο Θέατρο Eliart
Το Θέατρο Eliart παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το αριστούργημα του Νικολάϊ Γκόγκολ “Το ημερολόγιο ενός τρελού” από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, με τον Δημήτρη Γιώτη στον ρόλο του Ποπρίστσιν.
A
A
«Έναν άνθρωπο μωρέ!! Αυτό χρειάζομαι έναν άνθρωπο. Να δω και να μιλήσω μ’ έναν άνθρωπο…. άντρα ή γυναίκα δεν έχει σημασία.
Μ’ έναν άνθρωπο…..».
Η μοναξιά του ουρλιάζει! Τόσο σημερινό και τόσο απειλητικά επικίνδυνο! Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του.
Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την «ελευθερία» του μυαλού, το «πέταγμα» της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του!
«Είκοσι, μπορεί και τριάντα μπαστουνιές να προσγειώθηκαν πάνω μου… μωρέ και βασιλιάς να μην είμαι, άνθρωπος τον άνθρωπο γιατί να τον χτυπάει έτσι;»

A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δημήτρης Γιώτης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης, Αλέξανδρος Κλημόπουλος
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Celebrity Skin
Μουσική: Αλέξανδρος Κλημόπουλος
Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης
Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης
Διάρκεια: 75 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10€, Ομαδικό: 8€, Μειωμένο – Ατέλειες: 5€
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20.00
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί τα nude νύχια παραμένουν διαχρονική αξία
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά
Η Φώκια, του Μάνου Θηραίου στο Θέατρο Άβατον
Μπρους Σπρίνγκστιν: Έγραψε τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της ICE
Candide: Η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζει το αριστούργημα του Leonard Bernstein στο Μέγαρο
H 68η τελετή απονομής των Grammy Awards έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Υποψηφιότητες BAFTA 2026: Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο “One Battle After Another” και το “Sinners”
Ο Brad Pitt έρχεται στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία
WOW – Women of the World: Το φεστιβάλ-ύμνος στις θηλυκότητες επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο
Ένας βυζαντινός «Κήπος περίκλειστος» από τον Λεωνίδα Μιχαλάκο