MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 2-4 Σεπτεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Επτά επί Θήβας από το ΚΘΒΕ
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Επτά επί Θήβας στο Θέατρο Πέτρας
Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, μια εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία, που το κοινό δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά, είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η παράσταση ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις. Ο Γιάννης Στάνκογλου ερμηνεύει –σε διπλή διανομή με τον πρωταγωνιστή του ΚΘΒΕ Χρίστο Στυλιανού– τον ρόλο του Ετεοκλή.

Τιμές; από 10€
Πότε; Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

2) ΧΟΡΟΣ
earthdancers xoreutes tou kosmou weekend 2016

Χορευτές του Kόσμου – Earthdancers Festival στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Το Διεθνές Φεστιβάλ “Earthdancers” πιο δυναμικό και εντυπωσιακό από ποτέ, έρχεται από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, να πλημμυρίσει με μουσικές, ήχους και χρώματα από όλο τον κόσμο, τους πολιτιστικούς χώρους και τα θέατρα όπου θα φιλοξενηθεί. Περισσότεροι από 300 χορευτές και μουσικοί, συγκροτήματα από χώρες όπως Βραζιλία, Ινδονησία, Αργεντινή, Σερβία, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα, Ουγγαρία και άλλες χώρες, θα συμμετέχουν στην 5η διοργάνωση που φιλοδοξεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τις προηγούμενες…!

Τιμές; Είσοδος (ταμεία θεάτρων): 10€
Πότε; 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.30
Που; Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι

3) ΘΕΑΤΡΟ
surano nte mperzerak theatro weekend 2016

Ο Συρανό ντε Μπερζεράκ στο Δημοτικό Θέατρο “Αλέξης Μινωτής”
Η μεγάλη επιτυχία που μονοπώλησε δύο θεατρικές περιόδους και γνώρισε την ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο και την Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, ταξιδεύει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας.
 
Τιμές; από 16€
Πότε; Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινωτής, Αιγάλεω

4) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
thanos mikroutsikos miltos pasxalidis aigaleo sunaulia 2016 2

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Δημοτικό Θέατρο “Αλέξης Μινωτής”
Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζονται στο Δημοτικό θέατρο “Αλέξης Μινωτής”, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής 2016 του Δήμου Αιγάλεω.  Σε πείσμα των καιρών, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ξορκίζουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.

Τιμές; Άνεργοι, Φοιτητές, ΑΜΕΑ: 7€, Ταμείο: 10€
Πότε; Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Δημοτικό Θέατρο “Αλέξης Μινωτής”, Αιγάλεω

5) ΣΙΝΕΜΑ
tzeison mporn tainia weekend 2016

Τζέισον Μπορν
Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αλλάζει και ο Τζέισον Μπορν. Η επανεκκίνηση της σπιντάτης περιπέτειας των Greengrass και Damon, ύστερα από εννιά χρόνια απουσίας, γίνεται από μια φλεγόμενη Αθήνα που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Εννέα χρόνια μετά την ανάκτηση μέρους της μνήμης του ο πρώην ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν έχει εξαφανιστεί. Η πρώην συνεργάτιδα και φίλη του Νίκι Πάρσονς τον εντοπίζει σε κάποιες κακόφημες συνοικίες της Αθήνας όπου ο ήρωας βγάζει τα προς το ζην παίρνοντας μέρος σε παράνομους αγώνες πάλης. Η Πάρσον η οποία έχει εγκαταλείψει την CIA, βρίσκεται μπροστά στην αποκάλυψη ενός μυστικού προγράμματος που έχει δημιουργηθεί με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά ο απώτερος σκοπός του είναι ο έλεγχος κάθε δίκτυου επικοινωνίας και όλων των μέσων της νέας τεχνολογίας προς όφελος της αμερικανικής κυβέρνησης. Θα ζητήσει τη βοήθεια του Μπορν με αντάλλαγμα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θάνατο του πατέρα του…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b