MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Big Game: το απίθανο δίδυμο του πλανητάρχη και του σωτήρα του στον ΟΤΕ ΤV

Την ταινία δράσης που «έσπασε» τα ταμεία θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι συνδρομητές του OTE TV την Κυριακή 7 Αυγούστου στο OTE CINEMA 1HD.

author-image Ζurab Sam

Ο δεκατριάχρονος Oskari κυνηγά ένα ελάφι στο δάσος θέλοντας να αποδείξει την ωριμότητά του στην οικογένειά του, όταν πέφτει πάνω στον πιο ισχυρό άνδρα του πλανήτη, μιας και το αεροσκάφος του δέχτηκε επίθεση από τρομοκράτες. Ο έφηβος «καλωσορίζει» τον πλανητάρχη William Alan Moore στη Φιλανδία, ο οποίος βρίσκεται σε μια άκατο διαφυγής καθώς πλησιάζουν οι τρομοκράτες. Ενώ οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων μέσω δορυφόρου, ο Πρόεδρος και ο μικρός του συνεργάτης καλούνται να επιβιώσουν μέσα από τις πιο συναρπαστικές και γεμάτες δράση ώρες της ζωής τους.

big game otetv2

Η ταινία αποτελεί «ιστορική αναδρομή στις ταινίες περιπέτειας του ’80 και του ’90, με μία δόση κωμικής βίας με σωστό μέτρο», όπως χαρακτηρίστηκε από το IGN έπειτα από την πρεμιέρα της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2014. Με 8.500.000€ προϋπολογισμό και διπλάσια είσπραξη την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, το Big Game είναι η πιο ακριβή φιλανδική ταινία, γεμάτη περιπέτεια και σασπένς από την αρχή μέχρι το τέλος. Εξάλλου ο Oskari «θα είναι ίσως η μόνη ευκαιρία του Προέδρου να επιβιώσει».

big game otetv1

Βασισμένη στην ιστορία του BIG GAME GREG η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Jalmari Helander. Ο ρόλος του πλανητάρχη δόθηκε τελικά στον Samuel L. Jackson, αντί του Mel Gibson, που ήθελε αρχικά ο σκηνοθέτης. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Oskari βλέπουμε τον Onni Tommila, γιο του Jorma Tommila που υποδύεται τον πατέρα του Oskari στην ταινία, ενώ ως πατέρας και γιος έχουν παίξει επίσης στην ταινία Rare Exports. “Τρομοκράτης” ο σαρανταδιάχρονος σήμερα Mehmet Kurtulus.

big game hemhet kurtulus

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 21:00 στο OTE CINEMA 1HD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b