MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 22-24 Ιουλίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Ιουλίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Οι Muse στο Ejekt Festival 2016
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
2η μέρα Ejekt Festival με headliners τους Muse
To Ejekt Festival 2016 υποδέχεται τους Muse, ένα από τα κορυφαία ροκ συγκροτήματα του πλανήτη θα είναι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα!

Τιμές; 45€ (αρένα), 85€ (VIP)
Πότε; Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 στις 17.00
Που; Πλατεία Νερού, κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο

2) ΛΥΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
makbeth bernti megaro mousikis 2016

Μάκβεθ του Βέρντι σε σκηνοθεσία Μπρετ Μπέιλι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μετά την συγκλονιστική έκθεση / περφόρμανς Exhibit B, ο Νοτιοαφρικανός δραματουργός, σκηνοθέτης, σκηνογράφος και εικαστικός Μπρετ Μπέιλυ, επανέρχεται στη χώρα μας για να παρουσιάσει στις 22 και 23 Ιουλίου 2016, μία από τις πρόσφατες παραγωγές του, που περιοδεύει διεθνώς, την όπερα του Βέρντι “Μάκβεθ” (macbEth), στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
 
Τιμές; Ζώνη VIP: 35€ Ζώνη Α: 25€, 20€ Ζώνη Β: 20€, 15€ (Φοιτητικό) Ζώνη Γ: 15€, 10€ (Φοιτητικό) A.μεΑ.: 5€
Πότε; 22 και 23 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»

3) ΘΕΑΤΡΟ
mitropoli pantazara momentum parastasi weekend agenda

Μητρόπολη από την ομάδα Momentum και τον Αργύρη Πανταζάρα στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου
Με τίτλο “Μητρόπολη” και κείμενο από πέντε αρχαίες τραγωδίες, η ιδιαίτερη παράσταση της καλλιτεχνικής ομάδας Momentum και του Αργύρη Πανταζάρα θα παρουσιαστεί για δύο μοναδικές βραδιές, στις 22 και 23 Ιουλίου, στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου. Οι Βάκχες του Ευριπίδη, η Αντιγόνη του Σοφοκλή, ο Ηρακλής Μαινόμενος, η Μήδεια και ο Οιδίπους Τύραννος είναι οι αρχαίες τραγωδίες που συνθέτουν το κείμενο της “Μητρόπολης”.

Τιμές; ​Κανονικό 20€, Φοιτητικό 10€, Άνεργοι-A.μεΑ. 5€
Πότε; 22 και 23 Ιουλίου 2016 στις 21.30
Που; Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Επίδαυρος

4) ΟΠΕΡΑ
karmen opera irodeio weekend

Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ στο Ηρώδειο
Η δεύτερη μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, είναι η εκρηκτική Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ, η οποία θα παρουσιαστεί στις 24, 26, 27, 29 Ιουλίου 2016 στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.  Η πιο δημοφιλής όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας, θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία του διακεκριμένου Βρετανού σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Όπερας του Γκαίτεμποργκ, Στήβεν Λάνγκριτζ.

Τιμές; Άνω Διάζωμα €25, Ζώνη Γ’ €45, Ζώνη Β’ €55, Ζώνη Α’ €60, Διακεκριμένη Ζώνη Β’ & Δ’ €85, Διακεκριμένη Ζώνη Γ’ €100, Φοιτητικό & παιδικό €15
Πότε; 24, 26, 27, 29 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Ακρόπολη

5) ΣΙΝΕΜΑ
tsekouri apo kokalo cinema weekend

Τσεκούρι Από Κόκκαλο
Θαυμάσιο σκηνοθετικό ντεμπούτο από τον αμερικανό S. Craig Zahler με ένα υπερβίαιο και ωμού ρεαλισμού γουέστερν που κάνει το σινεμά του Tarantino να μοιάζει με παιδική χαρά! 1850. Στη φιλήσυχη πόλη Bright Hope, στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού, μια φυλή κανίβαλων ινδιάνων απάγει τη σύζυγο (Lili Simmons) ενός τοπικού κτηματία (Patrick Wilson). Αν και πληγωμένος ο ράντσερ σχηματίζει μια ομάδα διάσωσης μαζί με τον σερίφη (Kurt Russell), τον αλκοολικό βοηθό του (Richard Jenkins) και έναν αλαζόνα τζογαδόρο (Matthew Fox). Το οδοιπορικό της ομάδας αυτής θα έχει τραγική κατάληξη αφού όσα συναντήσουν οι 4 άντρες ξεπερνούν και την πιο ακραία φαντασία!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b