MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση σε “Γάμο αλά Ελληνικά”

Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχεια παρουσιάζεται στον OTE TV, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδρομητές του να απολαύσουν άλλον έναν ακόμα πιο ελληνικό γάμο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η Τούλα και ο «ξένος» σύζυγός της Ίαν έχουν μια κόρη, την 17άχρονη Πάρις, η οποία βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση των σπουδών της, παρότι ο παππούς της θεωρεί ότι είναι στην κατάλληλη ηλικία για να παντρευτεί και να φτιάξει οικογένεια με ένα «καλό ελληνόπουλο, για να μην την πατήσει όπως και η μητέρα της». Την ίδια στιγμή όμως ένα συνταρακτικό νέο ταρακουνάει τα θεμέλια της οικογένειας Πορτοκάλος: ο γάμος των γονιών της Τούλας δεν υφίσταται καθώς από τα επίσημα έγγραφα απουσιάζει η υπογραφή του παπά!

my big fat greek wedding 2 ote tv highlights 3

Σκάνδαλο στην ελληνική κοινότητα του Σικάγο καθώς δύο από τα πιο εκλεκτά και σεβάσμια μέλη της, ο πρεσβύτερος Πορτοκάλος και η πληθωρική σύζυγος του, είναι στην πραγματικότητα ανύπαντροι! Θεωρητικά, με βάση την ανωτέρα σύμβαση, η πρωταγωνίστρια-σεναριογράφος και του νέου «Γάμου» (και υποψήφια μάλιστα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου με την πρώτη ταινία προ 14ετίας) Nia Vardalos, επιδιώκει για ακόμη μία ένεση γέλιου.

my big fat greek wedding 2 ote tv highlights 2

Τον πατέρα της Τούλα – Νία Βαρντάλος υποδύεται ξανά ο βετεράνος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός που είναι 88 ετών, ο Μάικλ Κονσταντάιν και την μητέρα της, η 75χρονη Λέινι Καζάν που έχει ρίζες καταγωγής Ρωσοισραηλινές. Στην ταινία παίζει και πάλι ο Τζον Κόρμπετ ως ο σύζυγος της Τούλα, εμφανίζονται και η Ρίτα Γουίλσον – σύζυγος του παραγωγού της ταινίας Τομ Χανκς και ο γοητευτικός Ελληνοαμερικανός Τζον Στάμος 52 χρονών σήμερα, ο ηθοποιός Alex Wolff υποδύεται το νεαρό ελληνικής καταγωγής που θα γοητεύσει την κόρη της Τούλα και του Ίαν, Πάρις ενώ την παράσταση θα λέγαμε πως κλέβει η γηραιά απολαυστική ηθοποιός Bess Meisler ως η γιαγιά της Τούλα.

my big fat greek wedding 2 ote tv highlights 4

Η ταινία είναι διαθέσιμη από τις 18 έως τις 31 Ιουλίου στην υπηρεσία ΟTE Cinema On Demand στον ΟΤΕ ΤV

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b