MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 8-10 Ιουλίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Ορέστεια του Αισχύλου στην Επίδαυρο
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ
Oρέστεια του Αισχύλου στo αρχαιο θέατρο Επιδαύρου
Την Ορέστεια του Αισχύλου, παρουσιάζει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 8 και 9 Ιουλίου ο Γιάννης Χουβαρδάς στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ. Πρόκειται για την μοναδική σωζόμενη αρχαία τριλογία: Αγαμέμνων, Χοηφόροι, Ευμενίδες. Ο στυγερός και αιματηρός κύκλος των Ατρειδών στα τρία κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, μέσα από μια σπουδαία θεατρική συνάντηση. Μια ομάδα δώδεκα εκλεκτών ηθοποιών μοιράζεται όλους τους ρόλους της τριλογίας του Αισχύλου «Ορέστεια» -συμπεριλαμβανομένου του Χορού- και στα τρία έργα.

Τιμές; 10€ – 45€
Πότε; 8 και 9 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Επίδαυρος

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
james ejekt festival 2016

1η μέρα Ejekt Festival με headliners τους James και Editors
To Ejekt Festival 2016, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, στην φετινή 12η εκδοχή του, υποδέχεται την πρώτη μέρα δύο από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας, τους James και Editors, στις 8 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Μαζί τους οι κορυφαίοι DJs Dimitri Vegas & Like Mike, οι Crystal Castles και η Σtella.
 
Τιμές; Ταμείο: Αρένα 45€, VIP 85€
Πότε; 8 Ιουλίου 2016 στις 17.00
Που; Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

3) ΧΟΡΟΣ
mariela nestora weekend xoros

YELP danceco και Μαριέλα Νέστορα​ στην Πειραιώς 260 στο Φεστιβάλ Αθηνών
Η ομάδα YELP danceco. και η Μαριέλα Νέστορα παρουσιάζουν στις 8 και 9 Ιουλίου 2016 στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, την παράσταση “Αυτό είναι, όχι άλλο, μόνο αυτό”. Το έργο προτείνει μία κατάσταση νοητικής και ενσυναισθητικής εγρήγορσης, με την οποία ο θεατής συλλαμβάνει αυτό που του διαφεύγει διαρκώς, δημιουργώντας ένα δικό του έργο.

Τιμές; ​15€, 5€ (Φοιτητικό-Άνεργοι- A.μεΑ.)
Πότε; 8 & 9 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Πειραιώς 260, Χώρος Ε’

4) ΘΕΑΤΡΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ruined theatro ntokoumento festival athinon 2016

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ (2009) θεατρικό έργο της Λυν Νόττατζ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία που συνυπογράφουν η Γιούλα Μπούνταλη και ο Βρετανός Ντέννις Ρηντ. Η παράσταση παρουσιάζεται στις 10 και 11 Ιουλίου στην Πειριαώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Το έργο, που γράφτηκε μετά την επίσκεψη της συγγραφέως στην Ουγκάντα, αναφέρεται σε μια γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον εμφύλιο, διατηρώντας ένα μπαρ στο οποίο εργάζονται ως πόρνες γυναίκες-θύματα ομαδικών βιασμών.

Τιμές; 20€, 10€ (Φοιτητικό), 5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)
Πότε; 10-11 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Πειραιώς 260, Κτίριο Δ’

5) ΣΙΝΕΜΑ
Η Ομορφότερη εποχή 
omorfoteri epoxi tainia weekend 8 10 july

Ο έρωτας μεταξύ δύο γυναικών στη Γαλλία του 1971 μπορεί να θυμίζει κάτι από τη «Ζωή με την Αντέλ» αλλά ευτυχώς έχει πολλά ακόμα να μας πει… Το καλοκαίρι του 1971, η επαρχιώτισσα Ντελφίν φτάνει για πρώτη φορά στο Παρίσι για να βρει δουλειά και να ξεφύγει από την ασφυκτική ζωή του χωριού. Εκεί γνωρίζει τυχαία μια ομάδα δυναμικών φενιμιστριών από όπου ξεχωρίζει με την πληθωρική, θεσπέσια παρουσία της η παριζιάνα Κάρολ. Οι δύο γυναίκες ερωτεύονται παράφορα αλλά όταν ο πατέρας της Ντελφίν αρρωσταίνει, εκείνη επιστρέφει στη φάρμα τους για να βοηθήσει τη μητέρα της. Η Κάρολ αποφαζίζει να την ακολουθήσει.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b