MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ζωή του αξιαγάπητου λούτρινου Ted ξεδιπλώνεται στον OTE TV

Την Κυριακή 28 Αυγούστου ο OTE TV αποχαιρετά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, θυμίζοντας στους συνδρομητές του τον σκανταλιάρη – αξιαγάπητο αρκουδάκο Ted, στο OTE CINEMA 1HD.

author-image Ζurab Sam

Στην πρώτη ταινία του Seth MacFarlane το 2012 ο John και ο Ted είναι 35 και 27 χρονών αντίστοιχα και είναι κολλητά φιλαράκια, επειδή πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή του John να αποκτήσει ζωή το αρκουδάκι του. Όντας ακόμη παιδί κάτι τέτοιο ήταν το ιδανικότερο δώρο, μεγαλώνοντας όμως ο ίδιος και ο αρκούδος του, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Ο παιδικός του φίλος δημιουργεί προβλήματα με την τεμπέλικη και άξεστη συμπεριφορά του τόσο στην ενηλικίωσή του, όσο και στη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία προσπαθεί να τον πείσει να απομακρυνθεί από τον Ted για να συνεχίσουν τη ζωή τους.

ted 1 ote tv
Η ανατρεπτική κωμωδία-φαινόμενο συνεχίστηκε το 2015. Ο John και η Lori έχουν χωρίσει, μα τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Ted και η αγαπημένη του Tami-Lynn. Και οι δύο θέλουν να γίνουν γονείς όμως το κράτος παρεμβαίνει – στα μάτια του θεωρείται «ιδιοκτησία» και όχι άνθρωπος. Ο «κεραυνοκολλητός» του φίλος και η άπειρη δικηγόρος Samantha αναλαμβάνουν να τον βοηθήσουν στο δικαστικό αγώνα που ξεκινά προκειμένου να αναγνωριστεί ως άνθρωπος και να κατοχυρώσει τα δικαιώματα που του αξίζουν.

ted 2 ote tv

Τα δύο ντελιριακά «παραμύθια» του Seth MacFarlane έσπασαν τα ταμεία συνδυάζοντας μοναδικά live action και CGI, ενώ η πρώτη ταινία ανταμείφθηκε με 9 βραβεία. Ο σκηνοθέτης χαρίζει τη φωνή του στον αθυρόστομο Ted, ο Mark Wahlberg υποδύεται τον αιώνια έφηβο John Bennett, και την αγαπημένη του Lori Kollins η Mila Kunis. Σύζυγος του Ted η Jessica Barth.

ted ote tv

Οι δύο ταινίες θα προβληθούν την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 18:30 (Ted) και στις 21:00 (Ted 2) από το OTE CINEMA 1HD με την τελευταία να αποτελεί πρεμιέρα για το κανάλι.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b