MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 10-12 Ιουνίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Ιουνίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι στο Ηρώδειο
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΟΠΕΡΑ
Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι στο Ηρώδειο
Με τη μεγαλειώδη Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, στις 10, 11, 12, 15 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η δημοφιλής όπερα παρουσιάζεται σε νέα παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, από το φημισμένο Φεστιβάλ Όπερας της Ταορμίνας, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και Ηλία Βουδούρη, και σκηνοθεσία Ενρίκο Καστιλιόνε. Η Αΐντα αποτελεί έργο ορόσημο της Ιταλικής μουσικής και ισορροπεί ανάμεσα στην ρομαντική όπερα και την γαλλική μεγαλόπρεπη όπερα.

Τιμές; Άνω Διάζωμα 25€, Ζώνη Γ’ 45€, Ζώνη Β’ 55€, Ζώνη Α’ 60€, Διακεκριμένη Ζώνη Β’ και Δ’ 85€, Διακεκριμένη Ζώνη Γ’ 100€, Φοιτητικό και παιδικό 15€
Πότε; 10, 11, 12 και 15 Ιουνίου στις 21.00
Που; Ηρώδειο, Διονυσίου Αεροπαγίτου, Ακρόπολη, Αθήνα

2) LIVE
malamas ioannidis mpalafas plateia nerou 2016

Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας στην Πλατεία Νερού

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατεβαίνουν στην Πλατεία Νερού, για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου. H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης. Μια βραδιά που εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, σε μια συναυλία που οι εκπλήξεις θα είναι δεδομένες.

Τιμές; 10€ (περιορισμένος αριθμός), 12€ (προπώληση), 14€ (ταμείο)
Πότε; Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 17.00
Που; Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.


3) STAND-UP COMEDY
gazi comedy summer fiesta weekend

Gazi Comedy Summer Fiesta: Η καρδιά της stand-up σκηνής χτυπά στο Γκάζι
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Θεάτρου 104, που θα μοιάζει με εξωτικό νησί, θα απολαύσετε παραστάσεις και κωμικούς που έχετε ήδη δει κι αγαπήσει, ενώ θα πάρετε και μια πρώτη γεύση από μελλοντικές παραστάσεις. Φυσικά, δεν θα λείπουν και οι ξένοι καλεσμένοι! Όλα από τις 12 έως και τις 16 Ιουνίου στο πλαίσιο της πιο κεφάτης γιορτής, της Gazi Comedy Summer Fiesta! 

Τιμές; από 8€
Πότε; από τις 12 έως 16 Ιουνίου 2016
Που; Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

4) LIVE
sabbopoulos bitali

Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη στον Κήπο του Μεγάρου
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο “Κύτταρο Live” της Αθήνας. Το γιορτινό ξεκίνημα της περιοδείας θα γίνει στον Κήπο του Μεγάρου τo Σάββατο 11 Ιουνίου! Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μία ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα.

Τιμές; 12€ προπώληση / 14€ ταμείο
Πότε; Σάββατο 11 Ιουνίου 2016
Που; Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

5) ΣΙΝΕΜΑ
trouman cinema weekend

Τρούμαν
Γίνεται μια ταινία με θέμα την αρρώστια και το θάνατο να είναι τόσο αισιόδοξη, φωτεινή, τρυφερή και χιουμοριστική; Κι όμως γίνεται… Ο Τομά που έχει μεταναστεύσει εδώ και πολλά χρόνια στον Καναδά επιστρέφει στη γενέτειρα του τη Μαδρίτη, για να συμπαρασταθεί στον παιδικό του φίλο Χουλιάν, ένα πενηντάρη ηθοποιό αργεντίνικης καταγωγής, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο σταδιο του καρκίνου και ζει μόνος με τον σκύλο του Τρούμαν…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b