MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5+1 σειρές που αξίζει να δείτε αυτή την εποχή

Επιτυχημένες σειρές που συνεχίζονται αλλά και νέες, πολλά υποσχόμενες, προστίθενται στο πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV τον Ιούνιο.

From Dusk till Dawn
author-image Μαρία Γεωργιλάκη


Oι “Durrels” αποβιβάζονται στην Κέρκυρα
OTE TV The Durrells 1

Η μαγευτική Κέρκυρα της δεκαετίας του ’30 αποτελεί το σκηνικό της νέας βρετανικής σειράς που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 7 Ιουνίου. Το 1935 η χήρα Λουίζα Ντάρελ θα εγκαταλείψει τη Μεγάλη Βρετανία μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και θα μετακομίσει στην Κέρκυρα. Ο 1ος κύκλος της σειράς ακολουθεί τα βήματα της οικογένειας Durrel που καλείται να προσαρμοστεί, παρά τις δυσκολίες, στον αδάμαστο παράδεισο του ελληνικού νησιού. Η ιστορία βασίζεται στη διάσημη τριλογία του Βρετανού συγγραφέα, Τζέραλντ Ντάρελ, ενώ στο καστ συμμετέχουν πολλοί έλληνες ηθοποιοί και κομπάρσοι μεταξύ των οποίων οι Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Καραμίχος.  
Κάθε Τρίτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Defiance: Οι εξωγήινες απειλές επιστρέφουν…
defiance s3 76

Από τον πρώτο κύκλο που προβλήθηκε αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV, η εντυπωσιακή δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει κερδίσει φανατικούς οπαδούς. Το “Defiance” διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, όταν εξωγήινοι διαφόρων φυλών, γνωστοί συλλογικά ως Votans έχουν έρθει στη Γη, αναζητώντας ένα νέο σπίτι μετά την καταστροφή του ηλιακού συστήματός τους. 

Kάθε Τετάρτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Aquarius: Το σήριαλ ενός serial killer…
aquarius 7 6

Έγκλημα και δράμα στην Αμερική του ’60, με κεντρικό άξονα την ιστορία του διάσημου πλέον εγκληματία, Τσαρλς Μάνσον. Ο David Duchovny (ο άλλοτε πράκτορας των X-Files), ως Σαμ Χόντιακ, είναι ένας LAPD ντετέκτιβ που διερευνά την υπόθεση μίας υπό εξαφάνιση έφηβης κοπέλας. Μαζί με έναν νεότερο συνάδελφο του ο οποίος είναι μυστικός αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, ο Χόντιακ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Τσαρλς Μάνσον (τον υποδύεται ο Gethin Anthony) και την «οικογένεια» του, η οποία είναι μία συμμορία που ακολουθεί τον Μάνσον στα ναρκωτικά, τα σεξουαλικά όργια και τις θρησκευτικές εσχατολογικές θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου.
Πρεμιέρα του 2ου κύκλου το Σάββατο 18 Ιουνίου και προβολή κάθε Σάββατο στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Orange is the new Black: Η φυλακή είναι… μόδα!
orange is the new black season 4 is set to return on june 17

Η δημοφιλής σειρά για την ιστορία της Πάιπερ Τσάπμαν (Τέιλορ Σίλινγκ), μίας γυναίκας που καταδικάστηκε για 15 μήνες στη φυλακή λόγω μεταφοράς χρημάτων σε μία φίλη της η οποία διακινούσε ναρκωτικά. H υποψήφια για 6 χρυσές σφαίρες σειρά, κάνει πρεμιέρα με τον ολοκαίνουργιο 4ο κύκλο της, την Κυριακή 26 Ιουνίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.

From Dusk till Dawn: Βαμπιρική γοητεία…
from dusk till dawn5677

Ακολουθώντας τα χνάρια του Ταραντίνο, δημιουργού της ομώνυμης ταινίας του 1996, η αυτό το υπερφυσικό θρίλερ εξιστορεί την ιστορία των αδερφών Γκρέκο που καταδιωκονται για μια ληστεία με δεκάδες νεκρούς. Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν, οι δυο κακοποιοί παίρνουν ομήρους έναν τέως υπουργό και την οικογένεια του. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει από τον έλεγχο όταν σταματούν σ’ ένα κλαμπ που κατοικείται από βαμπίρ και πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους… μέχρι την αυγή.
Πρεμιέρα του 2ου κύκλου την Τετάρτη 29 Ιουνίου και προβολή κάθε Τετάρτη στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Zoo: Η εκδίκηση των ζώων
zoo s2 76

Ένας νέος επιστήμονας διερευνά την αιτία μιας σειράς βίαιων επιθέσεων από ζώα. Η επιτυχημένη σειρά του OTE TV, Zoo, προσφέρει αγωνία επιστημονικής φαντασίας με τον 2ο κύκλο της, από 30 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b