MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 3-5 Ιουνίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου και αξίζουν την προσοχή σας!

The Last Shadow Puppets
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) LIVE
The Last Shadow Puppets, Dropkick Murphys στην 1η μέρα του Rockwave Festival 2016
To Rockwave Festival γιόρτασε το 2015, με τον πλέον εκκωφαντικό και επιτυχημένο τρόπο τα εικοστά του γενέθλια στο TerraVibe. Φέτος συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους The Last Shadow Puppets και περιμένει τους χιλιάδες φίλους τους στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του την Κυριακή 5 Ιουνίου. Μαζί τους οι Dropkick Murphys, οι Suede, οι The Subways, οι Turbonegro, και οι Έλληνες Despite Everything, The Callas και Whereswilder.

Τιμές; 42€
Πότε; Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17.00
Που; Terra Vibe Park, Μαλακάσα, Αθήνα

2) ΘΕΑΤΡΟ
treis aderfes theatro poreia weekend

Τρεις αδερφές του Τσέχωφ στο Θέατρο Πορεία
Τρεις τελευταίες παραστάσεις έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο επιτυχημένος κύκλος της παράστασης. Πρόκειται για ένα δραματικό έργο, που όμως ο Άντον Τσέχωφ χαρακτηρίζει «κωμωδία» και τους χαρακτήρες του «μπουφόνους», καθώς φέρνει κάθε έναν από αυτούς, κάθε τους ελπίδα, κάθε τους αγωνία, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όπως αυτή σμιλεύεται αμείλικτα από τον χρόνο. Πρωταγωνιστούν οι: Ιωάννα Παππά, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Λένα Παπαληγούρα.

Τιμές; Τετάρτη γενική είσοδος (λαϊκή) 15€, Πέμπτη έως Κυριακή: κανονικό 20€, senior (άνω των 65): 17€, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 14€
Πότε; έως 5 Ιουνίου, Παρασκευή 21:00, Σάββατο και Κυριακή 20.30
Που; Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλατεία Βικτωρίας

3) ΦΕΣΤΙΒΑΛ
parov stelar release athens festival weekend

2η μέρα Release Athens Festival με headliner τον Parov Stelar
Την Παρασκευή 3 Ιουνίου το Release Athens Festival 2016 φιλοξενεί τον Parov Stelar και την μπάντα του! O Marcus Fuereder, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό του όνομα Parov Stelar, είναι ο πιο επιτυχημένος Αυστριακός μουσικός διεθνώς. Αποκαλείται ιδρυτής του electro swing και μαζί με τη μπάντα του, Parov Stelar Band, είναι περιζήτητοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μοναδικός του ήχος, η προσωπική του προσέγγιση στον τομέα της παραγωγής και ο ανορθόδοξος συνδυασμός διάφορων μουσικών ειδών τον έκανε γρήγορα star της ανερχόμενης σκηνής. Μαζί του είναι οι Chinese Man, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, RSN και GAD

Τιμές; 45€
Πότε; Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 16.00
Που; Πλατεία Νερού, κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο

4) ΦΕΣΤΙΒΑΛ
festibal xorou 2016 weekend

15o Φεστιβάλ Χορού από το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων
Το Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων γίνεται 15 ετών και επιστρέφει ανανεωμένο από 1η έως 14 Ιουνίου με κεντρικό σύνθημά του: «Επανεκκίνηση»! Με 42 συμμετοχές στην Αθήνα και 12 στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες χορογράφοι δηλώνουν δυναμικό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, με φαντασία, δημιουργικότητα και ελπίδα για το μέλλον, και μας προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή του σύγχρονου ελληνικού χορού: 1 – 14 Ιουνίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, και 1 – 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη στη Θεσσαλονίκη.

Τιμές; Γενική είσοδος: 10€
Πότε; 1 έως 14 Ιουνίου 2016
Που; (1 – 14 Ιουνίου) Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης & (1 – 4 Ιουνίου) Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη

5) ΣΙΝΕΜΑ
elia cinema weekend

Η Ελιά
Ιδιότυπο road movie, ψαγμένη πολιτική αλληγορία ή μήπως ένα βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό μελόδραμα; Όπως και να έχει αυτή η «Ελιά» έχει ακαταμάχητη γεύση… Η 20χρονη Άλμα θλίβεται από την εικόνα του καταβεβλημένου, άρρωστου παππού της που «θρηνεί» την απώλεια της αγαπημένης του ελιάς (ένα δέντρο χιλιάδων ετών που πούλησαν τα παιδιά του σε μεγάλη γερμανική εταιρεία) και αποφασίζει να ταξιδέψει από την Ισπανία ως το Ντίσελντορφ, για να πάρει την πάρει πίσω και να του την επιστρέψει.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b