MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 1-3 Απριλίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Απριλίου και αξίζουν την προσοχή σας!

"Links" του Αντώνη Φωνιαδάκη στο Θέατρο Ολύμπια
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΧΟΡΟΣ
Links του Αντώνη Φωνιαδάκη στο Θέατρο Ολύμπια
Η νέα παραγωγή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει την υπογραφή του σπουδαίου χορογράφου Αντώνη Φωνιαδάκη και είναι αφιερωμένη στους δύο κορυφαίους συνθέτες του Μπαρόκ, τον Γ. Σ. Μπαχ και τον Γ. Φ. Χαίντελ, από τις 3 έως τις 23 Απριλίου στο Θέατρο Ολύμπια. Μέσα από τη σύνθεση των μουσικών τους και τη χορογραφία, ο Φωνιαδάκης επιχειρεί να δημιουργήσει ένα τοπίο όπου το φανταστικό, υποσυνείδητο και μυστικιστικό στοιχείο εναλλάσσεται και συνομιλεί με τον ωμό ρεαλισμό δημιουργώντας ένα ιδανικό “οικοσύστημα” συνάντησης των δύο μουσουργών.

Τιμές; 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 45€ – Φοιτητικό, παιδικό 10€ – Περιορισμένης ορατότητας 7€, 10€, 12€, 20€
Πότε; 3, 6, 10, 19, 22, 23 Απριλίου 2016 στις 20.00
Που; Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Αθήνα

2) ΘΕΑΤΡΟ
ksenoi ethniko mi xasete simera

Ξένοι του Σέρτζι Μπελμπέλ στο Θέατρο Rex
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει από 31 Μαρτίου και για πρώτη φορά, το έργο του Σέρτζι Μπελμπέλ «Ξένοι» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, στο νέο Rex. Ένα σημαντικό σύγχρονο έργο, με θέμα τη «διαφορετικότητα», μια αλληγορία για το θάνατο της Ευρώπης, τη διαχρονική ανάγκη των ανθρώπων για συνύπαρξη, αποδοχή και αλληλοκατανόηση, τόσο μέσα στο στενό περιβάλλον της οικογένειας όσο και στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας.

Τιμές; 15€, 10€ (φοιτητικό), Πέμπτη ενιαία τιμή 13€
Πότε; Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00 Κυριακή 19.30
Που; Εθνικό Θέατρο – Νέο Rex, Πανεπιστημίου 48, Aθήνα

3) PERFORMANCE
the encounter complicite stegi weekend

The Encounter από την ομάδα Complicite στη Στέγη

Ανήσυχος ερευνητής της θεατρικής αφήγησης, της νέας τεχνολογίας και της οπτικοακουστικής φόρμας, ιδρυτής της θρυλικής ομάδας Complicite, που από το 1983 ορίζει και επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη διεθνή σκηνή, ο δραματουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Σάιμον Μακ Μπέρνυ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για 3 παραστάσεις, στις 1, 2 και 3 Απριλίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με το “The Encounter”.

Τιμές; Κανονικό: 15€, 18€, 25€, 36€, 45€ | Μειωμένο ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 11€, 14€, 20€, 29€, 36€ | Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 9€, 12€, 18€, 27€, 34€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€, Συνοδός ΑΜΕΑ: 10€
Πότε; 1 – 3 Απριλίου 2016 στις 20.30
Που; Στέγη Ιδρύματος Ωνάση – Κεντρική Σκηνή, Συγγρού 107

4) ΕΞΟΔΟΣ
mitsias gualino mousiko theatro weekend

Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από το Σάββατο 2 Απριλίου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου». Μια μουσική συνάντηση με δύο νέους, πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες που με άξονα τον Μανώλη Μητσιά θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες μελωδίες στον ήχο του σήμερα.

Τιμές; 15€ με ποτό, 12€ με μπύρα/κρασί Τραπέζι: 30€ με ποτό, 65€ φιάλη κρασί με φρουτοσαλάτα |2 άτομα, 130€ φιάλη ποτό κομπλέ | 4 άτομα, Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ είσοδος με ποτό στο μπαρ 12€
Πότε; 2 Απριλίου έως 23 Απριλίου στις 22:30
Που; Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

5) ΣΙΝΕΜΑ
suntan

Suntan
Το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μετά από μια επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες. Μια παράξενα αυθεντική και γεμάτη εξωστρέφεια ελληνική ταινία που δεν κατατάσσεται εύκολα αλλά και δεν επιτρέπει στην ιδιαιτερότητα της να «διώξει» το θεατή. Ο Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά μονότονα στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως τα πάντα μεταμορφώνονται. Η ρουτίνα του εσωστρεφή άντρα ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη παρέα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στο ιατρείο (η όμορφη Άννα, η ελληνίδα της παρέας έχει χτυπήσει στο πόδι από πέσιμο με μηχανάκι) και τη βαρετή καθημερινότητά του. Ο Κωστής θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη με επικίνδυνες ακρότητες.


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b