MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Η Άλλη Γυναίκα”: καταιγιστική κωμωδία γένους θηλυκού!

Από τον Mr Big του Sex and the City στον Mr King του The Other Woman! Μια πιπεράτη κωμωδία με σέξι παρουσίες που αποθεώνει το “woman power” και εκδικείται το άπιστο-ισχυρό-φύλο είναι η καλύτερη πρόταση για το βράδυ της Κυριακής 27 Μαρτίου!

Μαρίνα Πυλαρινού

Η Κάρλι (Cameron Diaz) νομίζει ότι ανακάλυψε τον τέλειο άντρα στο πρόσωπο του Mαρκ Κινγκ  (Nikolaj Coster-Waldau), για να διαπιστώσει στην πορεία ότι απλά είναι “η άλλη γυναίκα”, καθώς ο εραστής της είναι παντρεμένος με την Κέιτ (Leslie Mann).

the other woman 2

Μεσα από διάφορες συμπτώσεις η Κάρλι βρίσκεται στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ. Στην πορεία γίνονται φίλες και ανακαλύπτουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Αμπερ (Kate Upton). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης αποδεικνύοντας ότι το «πυρ, γυνή και θάλασσα» δεν βγήκε τυχαία!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικ Κασσαβέτης ενώ εκτός από τους πρωταγωνιστές συμμετέχουν ο Don Johnson αγνώριστος (για όσους τον θυμούνται ντυμένο στα λευκά μέσα σε λευκή φεράρι, στις εποχές της δόξας του στο “Miami Vice”)  και η διάσημη ράπερ Nicki Minaj στο ρόλο μιας τσαχπίνας γραμματέας. 

the other woman 2014 img04

H ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office συγκεντρώνοντας μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο 196 εκατομμύρια δολάρια αν και στοίχισε μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε την ταινία σε τηλεοπτική πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1ΗD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b