MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 4+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Μαρτίου και αξίζουν την προσοχή σας!

"Ο θάνατος του εμποράκου" στο Εθνικό Θέατρο
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΟ
Ο θάνατος του εμποράκου του Άρθουρ Μίλλερ στο Εθνικό Θέατρο
Ένα από τα αριστουργήματα του αμερικανικού θεάτρου τον «Θάνατο του εμποράκου» του Αρθουρ Μίλλερ, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Εθνικό Θέατρο στη Κεντρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, από τις 24 Μαρτίου. Έργο-κόλαφος ενάντια στην υλιστική κοινωνία και στη βάναυση, χωρίς ηθικές αναστολές λειτουργία του καπιταλιστικού συστήματος, ο «Θάνατος του Εμποράκου» αποτελεί όχι μόνο ένα κορυφαίο δείγμα του πολιτικού ρεαλισμού του Άρθουρ Μίλλερ αλλά και ένα διαχρονικό σχόλιο για τη διάψευση του αμερικανικού ονείρου και τη συνυπευθυνότητα όσων το συντηρούν χωρίς να αντιλαμβάνονται τις στρεβλώσεις του.

Τιμές; 20€, 15€, 10€ (φοιτητικό), κάθε Πέμπτη ενιαία τιμή 13€
Πότε; Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 Κυριακή 17:30
Που; Εθνικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα

2) ΜΟΥΣΙΚΗ
mple stauros notou weekend

Οι Μπλε στο Σταυρό του Νότου
Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται το Σάββατο 26 Μαρτίου τους Μπλε. 20 χρόνια με χρυσά και πλατινένια albums, μουσικά βραβεία και πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες που ακούγονται διαχρονικά έως και σήμερα! Πρόσφατα οι ΜΠΛΕ κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο “20”, συνδυάζοντας το με τα εικοσάχρονα μουσικά τους γενέθλια και δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ήχους και λέξεις με το ιδιαίτερο ύφος τους και την μοναδική αισθητική τους. Με ανανεωμένο τον χαρακτηριστικό τους ήχο, ο οποίος έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, οι ΜΠΛΕ γράφουν πλέον την δική τους ιστορία στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Τιμές; 12€ με μπύρα-κρασί
Πότε; Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 22:30
Που; Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

3) ΘΕΑΤΡΟ
theatropoios porta weekend

Ο Θεατροποιός του Τόμας Μπέρνχαρτ στο Θέατρο Πόρτα
Τον “Θεατροποιό” του Τόμας Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση, με τους Νίκο Χατζόπουλο, Νικήτα Αναστόπουλο, Άρη Μπαλή και Δήμητρα Βλαγκοπούλου παρουσιάζει το Θέατρο Πόρτα από το Σάββατο 19 Μαρτίου. Στο “Θεατροποιό”, αυτός ο μέγας σαρκαστής του μεταπολεμικού κόσμου καταπιάνεται και πάλι με το αγαπημένο του θέμα: μιλώντας για το θέατρο και τους ανθρώπους του, κάνει το πικρό του σχόλιο πάνω στο ίδιο το θέατρο, την ιλαροτραγική του διάσταση, τη ματαιότητά του.

Τιμές; Κανονικό 15€, Φοιτητικό, AMEA, άνω των 65, Πολυτέκνων 10€, Ανέργων 8€
Πότε; Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15
Που; Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι


4) ΕΞΟΔΟΣ
tsaligopoulou negka galani passport weekend

Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στο Passport
H Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις φωνές τους, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι, στη σκηνή του Passport. Με αμέτρητη χαρά και μεγάλο σεβασμό επιλέγουν τραγούδια που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και τα παρουσιάζουν στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα. Μαζί τους στη σκηνή μια ομάδα εννέα εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.

Τιμές; Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€
Πότε; Σάββατο: 22.30, Κυριακή: 20.30 (αυστηρή τήρηση των ωρών έναρξης)
Που; Passport Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

5) ΣΙΝΕΜΑ
batman vs superman weekend

Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης
Ο Ζακ Σνάιντερ (“300”, “Άνθρωπος από Ατσάλι”) αναλαμβάνει την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Βλέποντας τον Superman να λατρεύεται σαν θεός, ο Bruce Wayne/Batman διατηρεί έντονες αμφιβολίες (μαζί με μια δόση ζήλιας;) για την αποστολή του «εξωγήινου με την μπλε στολή». Όταν μια επέμβαση του Superman προκαλεί το θάνατο δεκάδων αθώων, τότε το ποτήρι της οργής ξεχειλίζει για τον Batman και αποφασίζει να τον πολεμήσει. Τη μεταξύ τους αντιπαλότητα θα εκμεταλλευτεί ο Λεξ Λούθορ, που με το μυστικό όπλο του έχει άλλα σχέδια για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b