MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέθανε ο γιος του Frank Sinatra

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γιος του θρυλικού Frank Sinatra, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 72 ετών, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Daytona της Φλόριντα.

Monopoli Team

Η οικογένεια Sinatra εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, που κοινοποιήθηκε στα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο Frank Sinatra Junior πέθανε από καρδιακή προσβολή, όπως και ο διάσημος πατέρας του, το 1998, σε ηλικία 82 ετών.

Το πλήρες όνομά του ήταν Francis Wayne Sinatra και είχε γεννηθεί στο Νιου Τζέρσεϊ το 1944. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, επιδιώκοντας μια καριέρα στη μουσική και κυκλοφόρησε αρκετά άλμπουμ της τζαζ, αλλά και κλασικά ποπ τραγούδια, με το πιο πρόσφατο “That Face!”, που κυκλοφόρησε το 2006.

frank sinatra junior2  

Μια από τις υποθέσεις που είχε απασχολήσει τον Τύπο, ήταν όταν ο Frank Sinatra Junior είχε πέσει θύμα απαγωγής το 1963, σε ηλικία 19 ετών, στο καζίνο της Νεβάδα και ο πατέρας του κατέβαλε το ποσό των 240.000 δολλαρίων ως λίτρα, για την απελευθέρωσή του. Φυσικά, οι απαγωγείς του συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες και κατά την δίκη υποστήριξαν πως όλα ήταν ένα “διαφημιστικό κόλπο” συμφωνημένο για να δώσει ώθηση στην καριέρα του “διάσημου γιου”.

Τα τελευταία χρόνια έκανε περιοδείες παρουσιάζοντας το show «Sinatra Sings Sinatra», όπου ερμήνευε τα τραγούδια του διάσημου πατέρα του. Όπως είχε πει ο ίδιο πάντα ζούσε στη σκιά του πατέρα του, καθώς σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στην Daily Express το 2015, δήλωσε: “Δεν έσπασα ποτέ τα ταμεία ή πρωταγωνίστησα σε κάποια δημοφιλή ταινία και δεν θεωρώ τον εαυτό μου επιτυχημένο”.

frank sinatra junior3

O Frank Sinatra Junior παντρεύτηκε τη Cynthia McMurry τον Οκτώβριο του 1998 και χώρισε από αυτήν μετά από δύο χρόνια. Από προηγούμενη σχέση του απέκτησε έναν γιο, τον Michael Sinatra, που γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 1987.
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b