MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέθανε o παραγωγός των Beatles, George Martin

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός παραγωγός των Beatles, George Martin. O άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τους Beatles και την τεράστια επιτυχία τους, απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης στα 90 του χρόνια.

Monopoli Team

Ο διάσημος ντράμερ των Beatles, Ringo Starr, ανακοίνωσε την άσχημη είδηση στο Twitter, γράφοντας: “Ο Θεός να σε ευλογεί George Martin, γαλήνη και αγάπη στην Judy και την οικογένεια του, με αγάπη Ringo και Barbara. Ο George θα μας λείψει.”

Ο Ringo Starr ανέβασε και μία φωτογραφία στο twitter, με την τετράδα των σκαθαριών και τον παραγωγό George Martin, γράφοντας: “Σ’ ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την καλοσύνη σου, αγάπη και γαλήνη.”

ringo starr twit

Ο σερ George, όπως τον αποκαλούσαν, ως επικεφαλής της δισκογραφικής Parlophone, βοήθησε τους Beatles να απογειωθούν, αφότου άκουσε το πρώτο τους demo το 1962. O διάσημος παραγωγός και συνθέτης χαρακτηρίστηκε ως το “πέμπτο σκαθάρι” του συγκροτήματος, αφού από την πρώτη τους επιτυχία έγιναν αχώριστοι.

Celine Dion, Elton John, Kenny Rogers, Jeff Beck και Neil Sedaka, είναι λίγα από τα ηχηρά ονόματα της εποχής που είχε προσθέσει στο βιογραφικό του. Ακόμη, έχει βάλει την υπογραφή του και σε δύο ταινίες του James Bond. (Goldfinger, Live and Let Die).

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του George Martin έγραψαν στο Twitter και ο γιος του John Lennon, Sean Ono Lennon, o Άγγλος μουσικός Liam Gallagher, ο τραγουδιστής Lenny Kravitz, ο Αμερικανός δισκογραγικός παραγωγός Quincy Jones και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

George Martin Beatles REX 
Οι Beatles κρατούν τον ασημένιο δίσκο τους. (Α-Δ) Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr, George Martin και John Lennon, το 1963

beatles george martin 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b