MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Cherry Wine: Το νέο βίντεο κλιπ του Hozier κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

O Ιρλανδός καλλιτέχνης Hozier αποφασίζει να συμμετάσχει ενεργά σε καμπάνια κατά της ενδοιοικογενειακής βίας μέσα από το βίντεο κλιπ του νέου του single Cherry Wine. Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 12 Φεβρουαρίου με σκοπό να επωφεληθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

author-image Πένυ Νικολάου

Το Cherry Wine γράφτηκε από τον Hozier παρουσιάζοντας την ανδρική σκοπιά ενός πάσχοντα κακοποίησης μέσα στο σπίτι. Στο βίντεο όμως του κλιπ πρωταγωνιστεί η δύο φορές υποψήφια για όσκαρ Saoirse Ronan η οποία μεταφέρει εντυπωσιακά τα συναισθήματα και την ψυχική κατάσταση μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει μια σωματικά βίαιη και καταπιεστική σχέση! 

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί επίσης ο ηθοποιός Moe Dunford ( Vikings , Game of Thrones ) και σκηνοθετείται από τη βραβευμένη με Emmy Ιρλανδό σκηνοθέτη Dearbhla Walsh.

ronan

Μιλώντας για την απόφασή του να ηγηθεί της εκστρατείας #FaceUpToDomesticViolence , ο Hozier δήλωσε : « Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα συνεχές ζήτημα στην κοινωνία μας , τα στατιστικά στοιχεία του οποίου είναι συγκλονιστικά και οι συνέπειες αυτού ζημειώνουν ολόκληρες οικογένειες, κοινότητες, γενιές.

Με το τραγούδι ” Cherry Wine “, προσπάθησα να μεταδώσω τη δυσκολία του να πρέπει να συμβιβαστείς και να αντιμετωπίσεις την ενδοοικογενειακή βία και τη δυναμική μιας καταχρηστικής σχέση . Είναι τιμή να συνοδεύομαι από τη Saoirse Ronan , τη Dearbhla Walsh και το Moe Dunford στη διάδοση και ευαισθητοποίηση αυτού του θέματος.»

hozier domesticabusecampaign

Η Ronan πρόσθεσε: «Νιώθω εξίσου μεγάλη τιμή που συμμετέχω με τον Hozier στην προσπάθεια να γνωστοποιήσουμε τη συγκεκριμένη καμπάνια μέσα από την κυκλοφορία του Cherry Wine ως φιλανθρωπικό single. Ελπίζω μέσα από το βίντεο και το τραγούδι να λάμψει το φως στο θέμα και την πολυπλοκότητα της ενδοοικογενειακής βίας και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε εκείνους που εμπλέκονται στον κύκλο αυτού του φαινομένου ».

Η δισκογραφική εταιρία, Island Records, του τραγουδιστή έχει επιβεβαιώσει ότι θα δωρίσει τα αντίστοιχα έσοδα από τις λήψεις του « Cherry Wine » σε μια σειρά από διεθνείς οργανώσεις φιλανθρωπίας ενδοοικογενειακής βίας .

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b