MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zoo: όταν τα ζώα “επαναστατούν”!

Το νέο θρίλερ Ζοο του CBS που βασίζεται στο ομότιτλο best-seller ξεκινάει στο κανάλι OTE CINEMA 4HD με 13 ωριαία επεισόδια.

author-image Πένυ Νικολάου

Πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας βασισμένο στο μυθιστόρημα του James Patterson και του Michael Ledwidge το οποίο δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2012 και εμφανίστηκε στη λίστα των best-seller της εφημερίδας New York Times.

zoo tvshow

Βίαιες επιθέσεις ζώων κατά των ανθρώπων συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Ο Τζάκσον Οζ, ένας νεαρός Αμερικανός επιστήμονας που βρίσκεται σε σαφάρι στην Αφρική, αρχίζει να παρατηρεί μια ασυνήθιστη συμπεριφορά στα ζώα! Οι άγριες επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς και φαίνεται να είναι συντονισμένες. Ο Τζάκσον παλεύοντας με το χρόνο προσπαθεί να λύσει το μυστήριο πίσω από την πανδημία και να τη σταματήσει προτού άνθρωποι και ζώα εξαφανιστούν όλοι μαζί.

zoo0
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 30 Ιουνίου του 2015, ως τώρα έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και έχει μάλιστα χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς νέες σειρές το προηγούμενο καλοκαίρι.

Πρωταγωνιστούν οι James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Nora Arnezeder και Billy Burke ενώ ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκεται και ο ίδιος ο James Patterson. 

To Zoo προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b