MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι θρυλικοί Guns N’ Roses στο Coachella music festival 2016!

Η θρυλική ροκ μπάντα Guns N’ Roses επιβεβαίωσε την επανένωση και επιστροφή της με κεντρική εμφάνιση στο Coachella music festival!

author-image Πένυ Νικολάου

Το ετήσιο μουσικό γεγονός που πραγματοποιείται στην Καλιφόρνια, αυτή τη χρονιά βλέπει την επαναδημιουργία δύο πασίγνωστων συγκροτημάτων των Guns N’ Roses και των LCD Soundsystem, που θα αποτελούν τις κεντρικές εμφανίσεις του φεστιβάλ. Μαζί τους θα είναι και ο Calvin Harris.

Η μπάντα που επιστρέφει με τα αυθεντικά μέλη Axl Rose, Slash και Duff McKagen φημολογείται ότι θα γυρίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο!

guns n roses reunion
Axl και Slash live τον Ιανουάριο του 1991

Μετά το μουσικό φεστιβάλ – για την εμφάνισή τους στο οποίο θα πάρουν 10 εκατομμύρια δολάρια – θα ακολουθήσει ένα τουρ σε στάδια της Αμερικής, όπου για κάθε σόου οι Guns N’ Roses θα συλλέξουν 2 εκατομμύρια! 

Την πληροφορία για το Coachella επιβεβαίωσε ο Axl Rose με μια ανάρτηση του στο twitter λέγοντας: Ok,ok…It’s “confirmed!” Guns N’ Roses is Headlining Coachella 2016!! See Everyone There! (Είναι γεγονός! Οι Guns N’ Roses έρχονται στο Coachella music festival! Θα σας δούμε όλους εκεί!)

coachella festival
Coachella music festival 

Επίσης στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι: Ellie Goulding, Disclosure, ASAP Rocky, James Bay, Sia, Major Lazer, The 1975, Flume.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b