MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ήρθες και θα μείνεις στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ παρουσιάζει την παράσταση “Ήρθες και θα μείνεις”, που ανέβηκε στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ για δυο σεζόν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη Βαλτινό και Ζέτα Μακρυπούλια.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ανατρεπτική θεατρική κωμωδία «Ήρθες και θα μείνεις» μας αποδεικνύει επί σκηνής ότι η διάσημη φράση του Όσκαρ Ουάιλντ «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις», αφού ισχύει στη ζωή, τότε σίγουρα ισχύει και στο θέατρο! Ο Γρηγόρης Βαλτινός σκηνοθετεί και η Ζέτα Μακρυπούλια τον συναντά απρόσμενα μια παραμονή Χριστουγέννων και μοιράζεται μαζί του μια μοναδική βραδιά που μπορεί όμως να κρατήσει για πάντα!

irthes kai tha meineis thessaloniki

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ, το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς του, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και αποτύπωσαν στο έργο την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού. Από τότε, παίζεται με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Δύο διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμοιοι άνθρωποι συναντιούνται με επεισοδιακό τρόπο, η ζωή τους γίνεται έργο που εκτυλίσσεται στη σκηνή και μας παρουσιάζεται μέσα από τη μαγική εκείνη διαδικασία όπου η ζωή δανείζει υλικό στην Τέχνη και η Τέχνη του θεάτρου το κάνει παράσταση. Η αιώνια «μάχη των δύο φύλων» επί σκηνής, μέσα από την κωμική πλευρά της, μας διασκεδάζει αλλά μας θυμίζει έντονα κάθε στιγμή τη συνεχή ανάγκη αλλά και το φόβο μας για αγάπη και έρωτα.

irthes kai tha meineis2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφυλογιάννης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική: Γρηγόρης Βαλτινός

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ζέτα Μακρυπούλια

Διάρκεια: 120 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b