MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Magic De Spell και Γιάννης Παλαμίδας παρουσιάζουν το “21st Century Darkness”

Οι Magic De Spell και ο Γιάννης Παλαμιδάς, σε συνεργασία με το Infowar, παρουσιάζουν “21st Century Darkness” στο Κύτταρο την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

author-image Ζurab Sam

Τι είναι αυτό που συνδέει ένα ιστορικό συγκρότημα, έναν ιδιαίτερο ερμηνευτή και τους δημιουργούς του Catastroika, του Debtocracy και του Φασισμός Α.Ε.; Μια πρωτότυπη συναυλία-παράσταση, παρέμβαση στη “Σκοτεινιά του 21ου αιώνα”.

Οι Magic de Spell, με τραγούδια όπως το “Sarajevo”, το “Εμένα οι φίλοι μου”, την καταγραφή τους στον “κυρ Παντελή” του Πάνου Τζαβέλλα, στη “Μπαταρία” του Νικόλα Άσιμου, αλλά και με το πρόσφατο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;” στις αποσκευές τους, αποτυπώνουν τη σκοτεινιά, όχι μόνο του 20ου αλλά και της αρχής του 21ου αιώνα.

Ο Γιάννης Παλαμίδας με την προσωπική του καλλιτεχνική διαδρομή, τις συνεργασίες και τη συμμετοχή του στο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, συνεχίζει να κάνει “Σαμποτάζ” και να φωνάζει ειρωνικά “Καταναλώστε”.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου και το Infowar, ένα εναλλακτικό δίκτυο πληροφόρησης με αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ, ακτιβιστικές παρεμβάσεις, μαχητικά ρεπορτάζ και αναλύσεις, ντύνει με το δικό του οπτικό και ακουστικό υλικό την παράσταση.

Το προσωπικό τους χρώμα θα δώσουν με τη συμμετοχή τους, ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο “Χαΐνης” Δημήτρης Αποστολάκης και ο Γιάγκος Χαιρέτης.

Μέσα από την αλήθεια των τραγουδιών, τα λόγια των ποιητών, την εικόνα και τις καταγραφές, η παράσταση “21st Century Darkness” στοχεύει στην ελπίδα, πέρα από την καταχνιά του “Τhere Is Νo Αlternative”.

Κύτταρο Live Stage
Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 10€, με μπύρα ή κρασί

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b