MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Adele live in London αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV!

Ο ΟΤΕ TV υποδέχεται τη νέα χρονιά με το πο hot μουσικό γεγονός! Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 00.15 μεινετε συντονισμένοι στο ΟΤΕ CINEMA 2 για ν’ απολαύσετε σε πρώτη προβολή το εντυπωσιακό live της Αdele στο Λονδίνο.

author-image Πένυ Νικολάου

Με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της, με τον τίτλο ’25’, η διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτρια, Αντέλ, μιλά για την καριέρα της κι ερμηνεύει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες της, σε μια εντυπωσιακή τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Adele τα τελευταία δυο-τρία χρόνια απείχε από τη μουσική βιομηχανία, αν εξαιρέσει κανείς το «Skyfall», το soundtrack της ταινίας του James Bond που θεωρείται ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών της τελευταίας δεκαετίας.

Adele live

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο single της Adele «Hello» μέσω του οποίου πραγματοποίησε ένα πετυχημένο comeback μετά από παύση τριών χρόνων. Τελικά όπως δείχνουν και τα νούμερα κοντεύει να σπάσει τα μουσικά ρεκόρ όλων των εποχών αφού πρόκειται για μια μπαλάντα που έκανε αμέσως διεθνή επιτυχία αγγίζοντας το Νο1 σε 15 χώρες. Οι διαδικτυακές πωλήσεις του “Hello” στις ΗΠΑ ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο την πρώτη κι όλας εβδομάδα κυκλοφορίας ενώ παράλληλα το μουσικό βίντεο μέσα σε 24 ώρες έφτασε πάνω από 27,7 εκατομμύρια προβολές.

Μπορείτε κι εσείς λοιπόν μέσω του ΟΤΕ TV να καλωσορίσετε το 2016 με τις μελωδίες των τραγουδιών της μαγευτικής Αdele!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b