MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια βόλτα στο νέο PANDORA Concept Store στην Ερμού!

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές γιορτάζοντας τα εννέα χρόνια πετυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα, η PANDORA Jewelry ανοίξε το δέκατο Pandora Concept Store στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Τα κατάστημα άνοιξε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και σε συνδυασμό με τη γιορτινή διάθεση της Αθήνας, θα προσφέρει όμορφες, ξεχωριστές και ιδιαίτερες ιδέες για δώρα!

author-image Πένυ Νικολάου

Στο νέο concept store οι λάτρεις της PANDORA, μπορούν να συμβουλευτούν την έμπειρη ομάδα που στελεχώνει το κατάστημα για να απολαύσουν όλη τη κλασική συλλογή κοσμημάτων η οποία αποτελείται από κοσμήματα από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, αυθεντικά Murano και ημιπολύτιμους λίθους άριστης ποιότητας. Η συλλογή ολοκληρώνεται με βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και μενταγιόν. Φυσικά η Χριστουγεννιάτικη συλλογή με δεκάδες charms έρχεται να προστεθεί στη συλλογή, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

pandora

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων, προέρχονται από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

pandora model

Αυτό που διακρίνει τα Pandora Jewelry είναι πως πρόκειται για κοσμήματα που έχουν μία ιστορία και ένα ολόκληρο concept. Έχουν στόχο- πέρα από το να αποτελέσουν ένα ακόμη αντικείμενο μόδας- να γίνουν κυρίως ένα συλλεκτικό κομμάτι, προσωπικό για κάθε έναν που το φοράει.

pandora store2
Κάθε κόσμημα PANDORA, αφηγείται τη μοναδική ιστορία του ατόμου που το φοράει μέσα από τα charms (σύμβολα) που κοσμούν βραχιόλια και μενταγιόν. Τα πολυάριθμα charms, συμβολίζουν προσωπικές μοναδικές στιγμές, έντονα συναισθήματα και αγαπημένες αναμνήσεις. Κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό βραχιόλι και μέσα από τα συλλεκτικά charms να διηγηθεί τη δική της προσωπική ιστορία. Έτσι έχει τη δυνατότητα μέσα από τη δική της συλλογή κοσμημάτων PANDORA να κρατάει τις μοναδικές της στιγμές για πάντα!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b