MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 27 – 29 Νοεμβρίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
1) ΜΠΑΛΕΤΟ
Το κλασικό παραμύθι ζωντανεύει σε μπαλέτοpentamorfi teras mpaleto weekend

Η Πεντάμορφη και το Τέρας από το Athens Children’s Ballet στο ACS Athens
Tο Athens Children’s Ballet παρουσιάζει 28 και 29 Νοεμβρίου την παράσταση “Πεντάμορφη και το Τέρας” σε χορογραφία της Olivia Pickford, στο Θέατρο στο ACS-Athens. Η Χριστίνα Ρόκα, δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του ACB, εξηγεί ότι, “είναι ένα κλασικό, παλιό παραμύθι, αλλά την ίδια στιγμή και τόσο επίκαιρο καθώς μιλάει για τη σημασία της εσωτερικής καλλιέργειας του ανθρώπου, την αγάπη, την αλληλεγγύη- και τελικά πόσο μικρή σημασία έχει ο πλούτος αν δεν μπορείς να τον μοιραστείς με τους άλλους και ν’ αγαπήσεις πραγματικά”.

Τιμές: Ζώνη Α: 20€, Ζώνη Β: 15€, Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 12€ σε όλες τις ζώνες
Πότε; Σάββατο: 15.00, 19.00 και Κυριακή: 15.00, 19.00
Που;
 Θέατρο στο ACS – Athens, Καζαντζάκη και Αγ. Παρασκευής 129, Χαλάνδρι

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Συναυλία – αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη
manos xatzidakis sunaulia weekend

Συναυλία – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το μυθικό μουσικό έργο του Μάνου Χατζιδάκι «Χαμόγελο της Τζοκόντας» αλλά και το «Blue», παρουσιάζονται από τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Και τα δύο μουσικά έργα γράφτηκαν από το Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια παραμονής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα οι δύο αυτές συναυλίες σηματοδοτούν και ένα επετειακό γεγονός για το «Χαμόγελο της Τζοκόντας» αφού το 2015 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κυκλοφορία του έργου.

Τιμές: Φοιτητικά, ΑΜΕΑ: 10€ | Συνταξιούχοι, 65: 12€ | Ζώνη Γ: 25€ | Ζώνη Β: 35€ | Ζώνη Α: 40€ | Διακεκριμένη Ζώνη: 55€
Πότε; 27 & 28 Νοεμβρίου στις 20.30
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

3) ΜΟΥΣΙΚΟ SHOW
Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια
paris the show1 weekend

Paris! The Show στο Θέατρο Badminton
Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει στις 28 και 29 Νοεμβρίου το “Paris! The Show”, ένα νέο θέαμα με ένα μουσικό ρεπερτόριο μοναδικό στον κόσμο, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Gil Marsalla. Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του Παρισιού σε όλο τον κόσμο. Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαίες μουσικές επιτυχίες.

Τιμές; από 18€ έως 58€
Πότε; 28 Νοεμβρίου στις 21.00 και 29 Νοεμβρίου στις 19.30
Πού;
 Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή

4) ΘΕΑΤΡΟ
miranta theatro poreia2

Μιράντα του Oskaras Korsunovas στο Θέατρο Πορεία
Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει την παράσταση “Μιράντα”, βασισμένη στην “Τρικυμία” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Oskaras Korsunovas, με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά και τον Λαέρτη Μαλκότση. Ο μείζων Λιθουανός σκηνοθέτης Όσκαρας Κορσουνόβας εμπνέεται από την ερμηνεία του Γιαν Κοτ, αντλεί από την προσωπική του εμπειρία ως «υπηκόου» της Σοβιετικής Ένωσης, και «χρησιμοποιεί» την Τρικυμία του Σαίξπηρ για να μιλήσει για την εξουσία και τις ατέρμονες, παράλογες μάχες για την κατάκτησή της.

Τιμές:
 Τρίτη: γενική είσοδος (λαϊκή) 12€, Τετάρτη έως Κυριακή: κανονικό 17€, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 12€
Πότε; από Τρίτη έως Κυριακή

Πού; Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5, Αθήνα

5) ΤΑΙΝΙΑ
chevalier tainia weekend

Chevalier

Μια γυναίκα, η Αθηνά Τσαγγάρη, υπογράφει την πιο «αντρίκια» ταινία της χρονιάς, και πηγαίνει πολύ πιο πέρα από τον προβλέψιμο και ρηχό αντρικό ανταγωνισμό. Έξι άντρες επιστρέφουν από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα πολυτελές γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα αποφασίσουν να σκοτώσουν την ώρα τους παίζοντας ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Νικητής θα αναδειχτεί αυτός που είναι καλύτερος σε πάσης φύσης δοκιμασίες: από τo χρώμα του εσώρουχου και τον ήχο του κινητού έως πιο σοβαρά ή… μεγάλα ζητήματα!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b