MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Το Σπάταλο Τερατάκι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο Μικρό Παλλάς

Η παράσταση “Το Σπάταλο Τερατάκι” για παιδιά από τριών έως επτά χρονών σε σκηνοθεσία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη παρουσιάζεται στην παιδικική σκηνή του Μικρού Παλλάς.

author-image Πένυ Νικολάου

To Σπάταλο Τερατάκι είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του γιατί τα ξοδεύει όλα! Μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ξέφρενο τραγούδι. Άραγε το Σπάταλο Τερατάκι θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση και να αγοράσει το κατακόκκινο ποδήλατο που του έχει κλέψει την καρδιά;

Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Τερατοχώρα, το Σπάταλο Τερατάκι θα ανακαλύψει πόσο σημαντική είναι η φιλία, πόσο σημαντικό είναι να έχεις μέτρο και πάνω από όλα θα καταλάβει πως η χαρά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά.

to spatalo terataki mikro pallas3

«Το Σπάταλο Τερατάκι» είναι μια διασκεδαστική παράσταση εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη. Πρόκειται για ένα έργο για την αξία της αποταμίευσης, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο ύφος που τον χαρακτηρίζει, μελοποιεί τα τραγούδια της παράστασης. Κάθε τραγούδι και ένα διαφορετικό μουσικό είδος, κάθε μελωδία μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σπάταλο Τερατάκι καλεί το κοινό να φέρει μαζί τα παλιά του παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο θέατρο και θα μοιραστούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα σε παιδικά ιδρύματα!

to Spatalo terataki mikro pallas2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνας Μαρκαδάκη
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Σκηνικά: Δημήτρης Κάντας
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Μουσική: Πάνος Μουζουράκης
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς

Παίζουν: Ειρήνη Βουκελάτου, Βασίλης Κούκουρας, Θάνος Μπίρκος, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Τσέλιος

Διάρκεια: 70'
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b