MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Polliwood: Οι πολιτικοί ως σταρ του σινεμά!

Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί του κόσμου παρουσιάζονται με ένα διαφορετικό και “τολμηρό” τρόπο ως πρωταγωνιστές γνωστών ταινιών του Hollywood μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του Saint Hoax!

author-image Πένυ Νικολάου

O Saint Hoax, ψευδώνυμο που χρησιμοποιείται από έναν ανώνυμο καλλιτέχνη της Μέσης Ανατολής, χρησιμοποιεί την art κουλτούρα σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ του για να ενημερώσει και να συζητήσει σχετικά με επίκαιρα θέματα μεγάλης σημασίας όπως η δυσπιστία μας για τα άλλα έθνη αλλά και η βιαιότητα απένατι στις γυναίκες.

Το Polliwood, είναι μια σειρά από αφίσες ταινιών που παρουσιάζει πολιτικούς και αρχηγούς του κόσμου ως τους πρωταγωνιστές, με σκοπό να δείξει την επιρροή των ίδιων πάνω στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έτσι, βλέπουμε αστείες αφίσες που στην πραγματικότητα έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον απ’ ότι οι πολιτικοί που παρουσιάζονται. Από τον Kim Jong-Un ως τον Τρελό Καπελά (Aλίκη στη Χώρα των θαυμάτων) έως τον Vladimir Putin ως Holly Golightly που ενσάρκωσε η απίστευτη Audrey Hepburn στην ταινία Πρόγευμα στο Τίφανις.

polliwood sainthoax vladimir
Vladimir Putin ως Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffanys

polliwood hillaryclinton sainthoax
Hillary Clinton ως Uma Thurman, Kill Bill

kimjongun polliwood sainthoax
Kim Jong Un ως Jonny Depp, Alice in Wonderland

polliwood barackobama sainthoax
Barack Obama ως Natalie Portman, Black Swan

polliwood erdogan sainthoax
Recep Erdoğan ως Malcolm McDowell, A Clockwork Orange

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b