MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Meet Market και πάλι στο Romantso

Ένα χρόνο μετά, το Meet Market επιστρέφει και πάλι στον “πολιτιστικό λαβύρινθο” του πολυχώρου Romantso, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

author-image Πένυ Νικολάου

Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

the meet market romantso3

Σε τέσσερις ολόκληρους ορόφους του κτηρίου θα πραγματοποιηθεί το γνωστό bazaar ξεκινώντας από το υπόγειο όπου θα διατήθονται vintage και retro συλλογές. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω, από το ισόγειο μέχρι και το πρώτο όροφο θα υπάρχουν πάνω από πενήντα πάγκοι παλιών και νέων σχεδιαστών. Στον δεύτερο όροφο θα βρίσκεται το «Πανηγυράκι» για να διασκεδάσουν οι μικροί φίλοι, ενώ για τους μεγάλους θα επαναληφθεί το creativebizlab που θα τους διαφωτίσει σε θέματα επιχειρηματικής προώθησης μέσα από διαδύκτιο!

the meet market romantso4 meet market romantso6

Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015
Romantso: Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b