MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 6 – 8 Νοεμβρίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
Η νέα επίκαιρη κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου
thee mou ti sou kaname weekend

Θεέ μου τι σου κάναμε; με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Θέατρο Γκλόρια
Το Θέατρο Γκλόρια παρουσιάζει την κωμωδία “Θεέ μου τι σου κάναμε;”, βασισμένη στην ομώνυμη γαλλική ταινία του Philippe de Chauveron, που προκάλεσε αίσθηση πέρσι στις αίθουσες για το χιούμορ και την εύστοχη κριτική της απέναντι στον συγκαλυμμένο ρατσισμό της καθημερινότητας. Οι χαρακτήρες παίρνουν την ελληνική τους υπόσταση δημιουργώντας άλλοτε σκηνές αβίαστου γέλιου, άλλοτε εύστοχου σαρκασμού και άλλοτε λεπταίσθητου-υποδόριου χιούμορ, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Τιμές: Σάββατο βράδυ (και εορτές): πλατεία 25€, 20€, Εξώστης 16€, φοιτητικό 14€, Πλατεία 20€, εξώστης, λαϊκή16€, φοιτητικό, νεανικό κάτω των 26 ετών, άνω των 65 ετών 14€, κάρτα ανεργίας 10€
Πότε; Παρ: 21.00, Σαβ: 18.00, 21.00, Κυρ: 19.15
Που;
Θέατρο Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Μία συναυλία-φόρος τιμής στους μεγάλους δασκάλους του ελληνικού λαϊκού κλαρίνου
klasika klarina weekend

Η κλασική τέχνη του λαϊκού κλαρίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Μουσικής” διοργανώνει μία μουσική «συνάντηση κορυφής» με τέσσερις σπουδαίους δεξιοτέχνες του λαϊκού κλαρίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μία συναυλία-φόρος τιμής στους μεγάλους δασκάλους του ελληνικού λαϊκού κλαρίνου και την τέχνη τους, έτσι όπως αποτυπώθηκε στην κλασική δισκογραφία της εποχής του Μεσοπολέμου, ως σημείο αναφοράς για τους μεταγενέστερους.

Τιμές: Μειωμένο: 10€ | Γενική είσοδος: 15€, 25€, 35€, 45€

Πότε; Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20.30
Που;
 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


3) ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
Το πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών έρχεται σπίτι του!
mamma mia weekend

Το μιούζικαλ Mamma Mia στο Θέατρο Badminton

Το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ, “Mamma Mia” έρχεται στην Αθήνα από τις 5 έως 15 Nοεμβρίου, στο Θέατρο Badminton. Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Johnson εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Την παραμονή του γάμου της, μια κόρη αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Τιμές; από 20€ έως 70€
Πότε; 6/11 στις 16.30 και 20.30, 7/11 στις 16.30 και 20.30, 8/11 στις 16.30 και 20.30
Πού;
Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή

4) ΕΚΘΕΣΗ
Σοκολατένιες εμπειρίες, υπέροχες μυρωδιές και ανεπανάληπτες εικόνες!
ergostasio sokolatas weekend

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα!
Tο «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» ανοίγει τις πύλες του ονείρου στην Αθήνα, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι, και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016. Με οδηγό την αυθεντική γεύση της ΙΟΝ, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του κακάο, να περιπλανηθούν στη Ζούγκλα του Αμαζονίου, να διασκεδάσουν στις πρωτότυπες δράσεις και να θαυμάσουν από κοντά τον μεγαλύτερο καταρράχτη σοκολάτας στην Ευρώπη με 1.200 λίτρα σοκολατο-ροής!

Τιμές: 7€/άτομο, Φοιτητές /Πολύτεκνοι /ΑΜΕΑ : 5€/άτομο, Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20€, Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5€/άτομο
Πότε;
 Καθημερινά: 9.00 – 19.00, Σάββατο: 11.00 – 21.00 & Κυριακή 11.00 – 19.00
Πού;
 Helexpo, Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι

5) ΤΑΙΝΙΑ
Μία βιογραφική ταινία για τους πιο διάσημους μαφιόζους της Αγγλίας
didumoi thruloi weekend
Δίδυμοι Θρύλοι
Το «Legend» δεν είναι απλώς μια γκαγκστερική βιογραφία για τους πιο διάσημους μαφιόζους της Αγγλίας. Είναι, κυρίως, το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα. Η αληθινή ιστορία των δίδυμων αδελφών Kray (ο Tom Hardy σε διπλό ρόλο-έκπληξη), γκάγκστερ που κυριάρχησαν στο Λονδίνο των 60ς, μέσα από τη ματιά της Frances Shea (Emily Browning), της γυναίκας που ερωτεύτηκε με πάθος ο Reggie Kray. Οι Ronald και Reggie αλληλοσυμπληρώνονται με μοναδική ευκολία. Ψυχάκιας, αιμοδιψής κι εντελώς απρόβλεπτος ο πρώτος έχει μόλις αποφυλακιστεί και είναι έτοιμος μαζί με τον αδελφό του, τον λιγότερο φασαριόζη αλλά εξίσου βίαιο Reggie, να αντιμετωπίσουν τον εχθρό τους Charlie Richardson (Pall Bettany) για το ποιος θα αποκτήσει τα κλειδιά της πόλης.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b