MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 30 – 1 Νοεμβρίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 30 Οκρωβρίου έως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
Εμβληματικό έργο του κλασικού γαλλικού ρεπερτορίου
gamos figaro weekend
Ο Γάμος του Φίγκαρο του Μπωμαρσαί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
H θεατρική σκηνή του Μεγάρου παρουσιάζει από τις 30 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, την φημισμένη κωμωδία του κορυφαίου Γάλλου δραματουργού Πιερ Μπωμαρσαί “Ο Γάμος του Φίγκαρο”, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Το έργο συμπυκνώνει τους ιδεολογικούς προβληματισμούς του Διαφωτισμού και παράλληλα με την ανάδειξη της πολιτικής του διάστασης, εξελίσσεται ως μια φρενήρης κωμωδία βασισμένη στον αυτοσχεδιαστικό οίστρο των ηθοποιών. 

Τιμές: Β΄ Ζώνη: 18€ | Α΄ Ζώνη: 22€ | Φοιτητικό: 14€ | Κάθε Πέμπτη, γενική είσοδος: 14€
Πότε; 30, 31 Οκτωβρίου στις 20.30, 1 Νοεμβρίου στις 19.00
Που;
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Σκηνή Νίκος Σκαλκώτας

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Μία μεγάλη συναυλία υπό τη διεύθυνση του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου
markopoulos megaro weekend
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η πολυαναμενόμενη συναυλία του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου θα πραγματοποιηθει στις 31 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζοντας σε μία ενιαία συναυλία, το εμβληματικό μουσικό του έργο «ΧΡΟΝΙΚΟ» και το νέο του δίσκο «ΕΝΤΕΥΘΕΝ». Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών με μελωδίες που συνέλαβε από τα νεανικά του χρόνια, με άλλες που επεξεργάστηκε για χρόνια και άλλες που ολοκλήρωσε στις αρχές του 2015. Συμμετέχουν Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Νταλάρας, Δήμος Αναστασιάδης και Δάφνη Ζουρνατζή.

Τιμές: Φοιτητές, άνεργοι: 12€, Ζώνη Γ: 20€, Ζώνη Β: 30€, Ζώνη Α: 40€, Διακεκριμένη Ζώνη: 50€
Πότε; 31 0κτωβρίου στις 20.30
Που;
 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


3) ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Το συναρπαστικότερο ταξίδι της ελληνικής μυθολογίας, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια!
iasonas fb 

Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας στο Θέατρο Badminton
Από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, το συναρπαστικότερο ταξίδι της ελληνικής μυθολογίας, η Αργοναυτική Εκστρατεία, γίνεται μια μεγάλη παράσταση στο Θέατρο Badminton, με τίτλο “Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας”. Ηγέτης της μεγάλης περιπέτειας των Αργοναυτών είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, που ερμηνεύοντας τον Ιάσονα επιστρέφει σε «γνώριμα» μονοπάτια, καθώς διέπρεψε στον ρόλο του Θησέα. Μαζί του, σε μια εμφάνιση-έκπληξη που θα συζητηθεί, η Σαβίνα Γιαννάτου κρατά τον ρόλο της Μήδειας, αλλά και της ιερής ομιλούσας βελανιδιάς που τοποθέτησε η θεά Αθηνά στην πλώρη της Αργώς.

Τιμές; Α’ Ζώνη: 18€, Β’ Ζώνη: 15€, Γ’ Ζώνη: 12€, Δ’ Ζώνη: 9€
Πότε; Σάββατο στις 15:00 Κυριακή στις 11:30 & στις 15:00
Πού;
Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή

4) STAND UP COMEDY
Μία παράσταση έκπληξη με στοιχεία stand up comedy και μαγείας!
stand up comedy magic weekend

Stand Up Comedy Magic στο Half Note
O Διονύσης Ατζαράκης, η Χρύσα Κατσαρίνη και Κωνσταντίνος Ρωμανός, δύο κωμικοί stand up και ένας μένταλιστ ενώνουν τις ιδιότητές τους αναδεικνύοντας τη μαγεία που κρύβεται μέσα στο stand up, από 31 Οκτωβρίου στο Half Note. Γρήγοροι ρυθμοί, έξυπνες ατάκες, άφθονο γέλιο, θεαματικά τρικ και πολύ… μυστήριο, σε μια παράσταση έκπληξη που έρχεται να αναστατώσει τα Σάββατα το Half Note.

Τιμές; 10€
Πότε;
 19.30
Πού;
 Half Note, Τριβωνιανού 17, Αθήνα

5) ΤΑΙΝΙΑ
Ένα υπαρξιακό road movie γυρισμένο στην Αμερική
forget me not weekend

Forget me not

Μετά από το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με το «Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω» ο Γιάννης Φάγκρας επιστρέφει με ένα υπαρξιακό road movie γυρισμένο στην Αμερική. Ο Άλεξ (Γιάννης Στάνκογλου), είναι ένας Έλληνας δύτης, που ζει εδώ και καιρό στη Νέα Ορλεάνη. Χωρίς πραγματική δουλειά- κάποια βράδια δουλεύει σε ένα μπαρ – ή συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή του, δέχεται μια κλήση για δουλειά στον παγωμένο Βορρά και αποφασίζει να πει το ναι, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα αντιμετωπίσει στο ταξίδι αυτό. Στο μυαλό του όμως υπάρχει και η επιστροφή στην Ελλάδα όπου τον περιμένει η Δάφνη (Αλίκη Δανέζη- Knutsen), η αγαπημένη του, που του είναι μεν αφοσιωμένη, αλλά συγχρόνως τον προειδοποιεί ότι «δεν υπάρχουν Πηνελόπες πια».

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b