MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Ένα τριήμερο γεμάτο ζωντάνια, δημιουργικότητα και γνώση περιμένει όσους θέλουν να περάσουν ξεχωριστά το Σαββατοκύριακό τους και πάνω απ’ όλα δωρεάν!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
To 5ο International Dog Festival στο MEC Παιανίας
international dog fetival fb

Από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας, οι λάτρεις των σκύλων έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και την γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα τους. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

Ημέρες Καριέρας 2015 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων

imeres karieras 2015

Το kariera.gr, ένα από τα μεγαλύτερα website στην Ελλάδα για την εργασία, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου, τις “Ημέρες Καριέρας” στην Τεχνόπολις του Δήμου ΑΘηναίων. Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν startup επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρείες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης.

mikro parisi weekend

“Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2015” με τη συνδιοργάνση από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων έρχεται στην πόλη από την Πέμπτη 8 έως την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Η πάλαι ποτέ κουλτούρα των καφέ και των μπιστρό εμπνέει τη σύγχρονη πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία που θα πλημμυρίσει για τρίτη χρονιά το κέντρο της Αθήνας, όπου διανοούμενοι και καλλιτέχνες θα συναντηθούν σε “rendez-vous sociaux”, σε διάφορα πολιτιστικά και εναλλακτικά καφενεία, όπως τότε στο Café de Flore, στο Café des Deux Magots και στο Lipp.

9o Art4more Festival στο Impact Hub Athens
art for more festival

Το φετινό 9ο Αrt4more Festival δημιουργεί πυρήνες DIY δημιουργικότητας και εκθέσεις με εισηγητές καλλιτέχνες που διδάσκουν τέχνες και τεχνικές μέσα σε ένα διήμερο φεστιβάλ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Impact Hub Athens. DIY (do it yourself), στα ελληνικά «καν’ το μόνος σου». Πρόκειται για μια ασχολία που διαδίδεται ολοένα και περισσότερο στην εποχή μας. Εύκολα στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις οδηγίες για να φτιάξεις μόνος σου oτιδήποτε. Αυτού του είδους η ενασχόληση, μέσα απ’ την οποία γεννάται τέχνη, έχει να προσφέρει πολλά οφέλη στον άνθρωπο. Eνδυναμώνει τον χαρακτήρα και του δίνει ένα αίσθημα ανεξαρτησίας, καθώς μόνος του κάποιος μπορεί να φτιάξει, για παράδειγμα, κάποιο έπιπλο που χρειάζεται.

 
Πρόγραμμα Δωρεάν Ξεναγήσεων στους Αρχαιολογικούς Χώρους και τα Μουσεία της Αθήνας

kerameikos ksenagisi

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, με δεύτερο σταθμό τον Κεραμεικό, το Σάββατο στις 10 Οκτωβρίου και ώρα 21.00. Μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του αρχαιολογικού χώρου, Ερμού 148. Ξεναγός: Στέλλα Γαλανοπούλου (έως 40 άτομα).

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b