Σύνθεση Κειμένων
Στην άκρη του βατήρα στη σκηνή του Μπαγκλαντές
Η ομάδα χορού Αμάλγαμα παρουσιάζει στο Μπαγκλαντές το έργο «Στην άκρη του βατήρα» για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων απο τις 16 Οκτωβριου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.
Monopoli Team
08.10.2015
A
A
Σε ένα γυμνό χώρο που μεταμορφώνεται πότε σε σπίτι, πότε σε πασαρέλα, πότε σε γιαπωνέζικο λουτρό και πότε σε ατμόσφαιρα από έργο του Μπέκετ, μια γυναίκα κολυμπά ανάμεσα στις δοξασίες της, στις αντιφάσεις της, στην αναποφαστικότητά της και στα αδιέξοδα που η ίδια δημιουργεί στον εαυτό της.
Η ξεχωριστή performer Σάνια Στριμπάκου ερμηνεύει θαρραλέα με το σώμα, με το λόγο και με το αντικείμενο, τα διάφορα πρόσωπα της εναγώνιας γυναίκας. Η μη γραμμική αφήγηση του έργου συντελείται μέσα από ανοίκειες εικόνες, όπου το αλλόκοτο αναμυγνείεται με το αντιφατικό, το αναπαραστατικό αναιρείται από το μη-ρεαλιστικό, το αυτοβιογραφικό διακόπτεται από το κοινωνικό και πολιτισμικό.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Σάμιουελ Μπέκετ, Χάινερ Μύλλερ, Μαρία Γοργία, Σάνια Στριμπάκου
Φωτισμοί: Γιάννης Μισουρίδης
Χορογραφία: Μαρία Γοργία
Παίζουν: Σάνια Στριμπάκου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Stillborn: Μια σωματική solo performance για το αίσθημα του κενού στο Steehos Space
It’s a Sin: Ο ύμνος των Pet Shop Boys κατακτά (και) το θέατρο
ΜΠΙΖΖΖ… 2026: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens Theatre Festival 2025, έρχονται στο Επί Κολωνώ
The House of David: Ο 2ος κύκλος της βιβλικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Prime Video
Στο ένδοξο αλωνάκι: 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου σε μια έκθεση στην ΕΒΕ
Ορφέας Αυγουστίδης: Ξέρω πως πρέπει να ανατρέπω τον εαυτό μου
Ελληνικός Κόσμος: Πασχαλινές παραδόσεις και ανακαλύψεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου