MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Το Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενεί για 3η συνεχόμενη σεζόν, την αστυνομική κωμωδία “Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε”, έργο του Ρομπέρ Τομά σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Κωστής) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης
του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρομπέρ Τομά, Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας,
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας,

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας, Τάσος Κωστής, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελής Καναράκης

Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b