MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Οι Πρακτόρισσες στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus

Οι Πρακτόρισσες, μια εμπνευσμένη παρωδία των ταινιών κατασκοπείας, έρχεται στον Πολυχώρο Vault Plus κάθε Σάββατο και Κυριακή από 10 Οκτωβρίου.

author-image Ζurab Sam

Μια παράσταση-ύμνος στις ταινίες δράσης. Καταιγιστικοί ρυθμοί, πολεμικές τέχνες, πρωτότυπη μουσική χολιγουντιανού ύφους, προβολή video, microgadjets, δορυφορικά τηλέφωνα, μυστικές φόρμουλες, μικροβόμβες, δηλητήρια και περίστροφα-μονόπετρα. Οι “Πρακτόρισσες” δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και παρασύρουν το κοινό σε ένα live action movie χωρίς προηγούμενο.

Η θρυλική εγκληματίας, η διάσημη δολοφόνος Λουκρητία Στρογκανώφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων, απήγαγε τον Τσέχο βιολόγο επιστήμονα Κονσταντίν Κονσταντίνοβιτς, που ανακάλυψε το Επιδημικό Κρυπτοσπορίδιο, το πιο επικίνδυνο βακτήριο που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη. Ολόκληρη η ανθρωπότητα κινδυνεύει. ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους. Η Ζαμπίνε, αρχηγός της Ρωσικής Ακαδημίας Κατασκόπων βρίσκει τη λύση.

Καλεί τις θρυλικές “Πρακτόρισσες”, μετά από πέντε χρόνια, και πάλι σε δράση. Άραγε θα καταφέρουν να βρουν και πάλι τη φόρμα τους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σώσουν τον κόσμο; Οι ρωσοσπουδαγμένες “Πρακτόρισσες”, οδηγούν μηχανές, αυτοκίνητα, γαϊδούρια, παίρνουν το μετρό, το λεωφορείο, το αεροπλάνο, εισβάλλουν από πόρτες, από παράθυρα, από τουαλέτες προκειμένου να βρουν τη σατανική Λουκρητία Στρογκανόφ και να τα βάλουν με την ομάδα της “Μαύροι άγγελοι”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδης


Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Χριστίνα Δενδρινού, Μάρα Δαρμουσλή, Πωλ Ζαχαριάδης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη

Διάρκεια Παραστάσεων: Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 10 Οκτωβρίου έως 10 Ιανουαρίου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b